Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αναισθησία χωρίς όρια στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας




ΠΡΟΕΔΡΕ   KAI ΑΝΙΨΙΕ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ




ΤΗΝ ώρα που προσπαθούσε μάταια να πείσει με  λόγια  μέσω τηλεοράσεως ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Αλμωπίας  ότι δεν είναι «λίγος» ‘όπως τον κατηγόρησε σύμβουλος της παράταξής του, στη πράξη  όμως αποδεικνυότανε  το αντίθετο. Κάτοικος του Εξαπλατάνου μάταια αναζητούσε λύση  στο πρόβλημα που προέκυψε την Παρασκευή  με βλάβη του δικτύου δίπλα στο σπίτι του.
Προφανώς έσπασε σωλήνας με αποτέλεσμα τν υπάρχει μεγάλη διαρροή. Μάλιστα τα νερά πήγαιναν στα θεμέλια με αποτέλεσμα να  υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης με πιθανό κατάληξη να πέσει και το σπίτι. Ενημέρωσε την ΔΕΥΑ, η οποία επικαλέστηκε διάφορες δικαιολογίες  και ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, Μετέθεσαν την όποια πιθανή λύση για το Σάββατο . Το μεσημέρι εμφανίστηκε συνεργείο της ΔΕΥΑ, αλλά λειψό με αποτέλεσμα να  προσπαθεί να βρει κάποια  λύση.
«Δεν είναι κατάσταση αυτή ,λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Τους έχω ενημερώσει και τους έχω παρακαλέσει να κατανοήσουν το πρόβλημα , γιατί το νερό πηγαίνει στα θεμέλια και κινδυνεύει να πέσει το σπίτι. Βρίσκανε διαρκώς δικαιολογίες. Είναι φοβερά και αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν»

2 σχόλια:

  1. Μαααααα τα μπιναικα νέα δεν αναφέρουν κάτι!τι;δεν μας τα λένε όλα;;τι λένε μόνο τα καλά;φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος ρε παιδια...ελεος...το τερματισατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)