Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

101 χιλ. ευρώ για αθλητικά έργα στην Αλμωπία






Θετικά είναι τα αποτελέσματα της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στον Δήμο Αλμωπίας τον περασμένο Μάιο ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη.

Συγκεκριμένα, κατατίθενται τα τεχνικά δελτία για έγκριση των παρακάτω έργων:
-   Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του Δ.Δ. Αριδαίας (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας), προϋπολογισμού 41.365,46 ευρώ.
-   Κατασκευή αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας (πρώην Κλειστή Αγορά Αριδαίας), προϋπολογισμού 28.847,02 ευρώ.
-   Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των Δ.Δ. Εξαπλατάνου, Προμάχων και Σωσάνδρας, προϋπολογισμού 30.875,70.
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 101.088,18 ΕΥΡΩ

5 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ;
    ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΝΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΡΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ CLUMP ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσες βιβλιοθήκες και να κανουν παλι αμορφωτος θα μείνεις ; γιατί για να μπεις στη βιβλιοθήκη θέλει λίγο μυαλό,και εσύ δεν έχεις.

      Διαγραφή
    2. πόσο μαλάκας εισαι ; 25 χρόνια που είναι ρημαδι δεν σε πείραξε; που εχουν καταστρέψει το κτίριο οι περίεργοι επισκέπτες του δεν σε πείραξε; τώρα που πάει κατι να γίνει μιλάς σαν ποντικός.

      Διαγραφή
  2. Γιάνη προχθές σχολιάζανε σε παρέα στην Αριδαία παλιοί γνωστοί αυτοδιοικητικοί τις ανακοινώσεις που βγάζεις και προσπαθείς όπως λέγανε να δείξεις ότι κάτι κάνεις. Πριν από 3 μήνες λέγανε ότι είπες : «τα λεφτά αυτά θα δοθούν», τώρα λες οτι: «θα κατατεθούν τεχνικά δελτία». Αναφέρανε και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα πω το όνομά του για να μην θεωρηθεί ότι τον διαφημίζω, ότι χωρίς φανφάρες, χωρίς ανακοινώσεις έδωσε: 80.000 για το γήπεδο Προμάχων, 50.000 για το γήπεδο στο Γαρέφι, 20.000 ευρώ, μετρητά, επιχορήγηση στον Αλμωπό και πολλά άλλα στα χωριά της Αλμωπίας. Και λέγανε ότι εσύ κάνεις θόρυβο για το τίποτε. Εγώ όφειλα να στα γράψω για να τάχεις υπόψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε κοιτάξτε να γίνουν κάποια έργα και αφήστε τις μικρότητες. Από την άλλη το παραπανω δελτίο τύπου δεν το έδωσε ο Σηφάκης αλλά ο Μπίνος, τι λέτε τώρα; Άντε αφήστε την μικροπολιτική και κάντε κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)