Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Χρήστος Χουρσόγλου : Μόνο με νέα γεώτρηση λύνεται το πρόβλημα της ύδρευσης της Νότιας




Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νότια με το πόσιμο νερό , αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Χρήστος Χουρσόγλου.

Το χωριό αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της αυξημένη ποσότητας αρσενικού στο νερό. Μέχρι σήμερα ουσιαστικά δεν έχει βρεθεί λύση
Ο Χρήστος Χουρσόγλου πρότεινε να γίνει νέα γεώτρηση . Μάλιστα  , όπως είπε  ,στο αντίστοιχο υπουργείο υπάρχουν κονδύλια για τέτοιες περιπτώσεις. Κάλεσε τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και να δώσουν λύση στο πρόβλημα της Νότιας
.
    Ο  Χ. Χουρσόγλου  έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκαπαίδευση , επισημαίνοντας την καλή δουλειά που γίνεται από την δημόσια αλλά και ιδιωτική εκπαίδευση. 

Συνεχάρη και του πολιτιστικούς συλλόγους για τις πολλές εκδηλώσεις , επισημαίνοντας την απουσία του Δήμου που δεν βοηθάει , αλλά πηγαίνει στις εκδηλώσεις για να βγαίνει φωτογραφίες.
Για τις συνεχείς διακοπές νερού στην Αριδαία κάλεσε τον Δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες , αφού ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ είναι λίγος και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ζήτησε να δώσει εξηγήσει βάσει ποιας νομοθεσίας δίνει εντολή να μπαίνουν στην κοίτη του ποταμού των Λουτρών  μηχανήματα και να κάνουν διάφορες παρεμβάσεις , ενώ για το χωματόφραγμα της Υδραίας επικαλείται διαρκώς τον νόμο. 

Ζήτησε να μάθει για ποιον λόγο σταμάτησαν ξανά οι εργασίες στον δρόμο Αριδαίας –Εξαπλατάνου. 

Ζήτησε από τον Δήμαρχο να κατονομάσει ποια Μέσα Ενημέρωσης  που τον εκβιάζουν για να αποκομίσουν οφέλη. Απαίτηση του κόσμου είναι να μάθει την αλήθεια.

1 σχόλιο:

  1. Οταν ηταν αντιδημαρχος ας τα ελυνε ας μην ετρωγε μονο και καθοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)