Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δ. Μπίνος: Δε με νοιάζουν οι ανήμποροι στα Λουτρά



Κυνική δήλωση του Προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και Δημάρχου Αλμωπίας.

Στα έντονα παράπονα  εκπροσώπου φορέα στέγασης του Λουτρακίου επειδή  δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις πισίνες  και ταλαιπωρούνται ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές δυσκολίες , φέρεται να απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει το 20%. Εκείνο που τον νοιάζει είναι όλοι οι υπόλοιποι που μπορούν να αφήσουν μπόλικο χρήμα.
Δεν μένει να αποφασίσει στο εξής να φτιάξει καιάδα , στο Άνω Λουτράκι και από κει να τους ρίχνει στο βάραθρο των σπηλαίων.
Τόσο μίσος για τους ανθρώπους κάποιας ηλικίας και με ειδικές ανάγκες , δεν εξηγείται

11 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΑ.ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας ρε τσατσε του μπινου ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος

      Διαγραφή
  2. Δε ξαναβγαίνει πέτρο μην ασχολείσαι....θα υπάρχει άλλη υποψηφιότητα πιο δυνατή από πασόιδες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ?? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
      ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Σαμανίδη είσαι σκουπίδι μπροστά στον Μπινο. Ντροπή σου κοπρόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακά πάνε να του το πεις από κοντά μαλακισμενη κοταρα

      Διαγραφή
    2. 7:09 εισαι απαράδεκτος,Βριζεις καποιον επειδη κανειτη δουλεια του
      Το ποιο σπουδαιο ειναι οτι δεν ξερεις πως εχει την δυνατοτητα ο καθε σαμαντης οταν αντιμετοπιζει τετοιες συμπεριφορες να ξεπερασει το ανωνυμος.
      Καταλαβες:

      Διαγραφή
    3. Βρε δυσλεκτικε!Βρε κουτσαβάκι του τρακη! Μαθε να γραφεις το ονομα του σωστα και κράξε μετα!!Τρομπογλου εεε Τρομπογλου!

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ <> ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς υπάρχουν τα ΜΜΕ και ανακαλύπτουμε διάφορα παράξενα (βέβαια καλλίτερα να μην τα ανακαλύπταμε γιατί μόνο οργή μας προκαλούν) ότι δηλαδή μοιράζουν 506ευρα στην περιοχή γύρω από τα λουτρά, για καθαρά μικροκομματικούς λόγους. Αυτά γίνονται (ποιος ξέρει τι γινότανε παλιά) σήμερα μέσα στην βαθιά κρίση δίπλα στην γειτονιά μας και εμείς ψάχνουμε βλέποντας τηλεόραση και βρίζοντας ποιοι μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε.Άραγε τι περιμένει ένας πολίτης στην Αλμωπία από την σημερινή διοίκηση του Δήμου ::::::: Αν είναι κοντά στα λουτρά ελπίζει σε 506ευρα αν είναι πιο μακρυά ας ικανοποιειθεί βλέποντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΘΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ - ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΡΑΣΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ - Οι άνθρωποι μοιράζουν 506ευρα τον μήνα και εμείς ασχολούμαστε με άκαιρα , ασήμαντα, αδιάφορα θέματα απλά για να απομακρυνθεί η ουσία . Ίσως έχει ένα χάρισμα ο Δήμαρχος, που καταφέρνει να κοιμίζει τους πολίτες





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτη φορα διαβαζω κατι σε αυτη τη σελιδα κ θ ειναι κ η τελευταια..ουτε μπινος νιουζ διαβαζω γτ ειναι εμετικοι..αλλα εδω πια εχει χαθει καθε αισθηση αντικειμενικοτητας.ο κοσμος δεν ειναι χαζος κυριε.. συγκρινει,κρινει κ αποφασιζει.λυπουμαι π εχασα χρονο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)