Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ζήσε Μάη μου ,να φας παρακάμψεις

 

Στο στάδιο της συζήτησης  βρίσκεται ακόμα η παράκαμψη των Γιαννιτσών. Ένα έργο που θα έπρεπε να  έχει τελειώσει , αποτελεί  σημείο αέναης κοροϊδίας


Η υλοποίηση του ενιαίου έργου των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας στο επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πρωθυπουργό – Ικανοποίηση και πρωτοβουλίες από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη , σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.  

Η επίλυση του χρόνιου συγκοινωνιακού προβλήματος της Πέλλας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε γεύμα, στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της διοργάνωσης της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, συζητώντας ο κ. Τζιτζικώστας με τον Πρωθυπουργό το θέμα των μεγάλων έργων υποδομών, αναφέρθηκε στις παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας που διαθέτουν πλήρη μελετητική ωριμότητα και χρειάζεται να χρηματοδοτηθούν από κεντρικούς πόρους, καθώς δεν επαρκούν τα χρήματα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος. Ο Πρωθυπουργός, αναγνωρίζοντας την υψηλή προτεραιότητα του έργου, συμφώνησε για την αναζήτηση χρηματοδοτικού προγράμματος του Υπουργείου Υποδομών.

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχουν μάθει το ποιήμα τους μόνο δηλώσεις και από τα γραφεία τους φωτογράφιση και κοροιδίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta lefta apo thn gefyra toy Rizarioy den ta pire o ergolavos, giayto den telionoyn ta mikroerga poy apemeinan. Mipos pigane ston apollona? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικά αυτοί οι δύο οι εμφανιζόμενοι θα τελειώσουν το έργο! χα χου χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)