Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Επισκέψεις Μ. Μπόλαρη σε οργανώσεις αγροτών








Τον νεοσύστατο Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών,
επισκέφτηκε ο  υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης. Επίσης  πήγε  σε πρότυπους παραγωγούς και μεταποιητικές αγροτικές επιχειρήσεις της Πέλλας. Στην συνέχεια με Δημάρχους της Πέλλας καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ . Τον υφυπουργό συνόδευε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης  Σηφάκης.
Στον νεοσύστατο Σύνδεσμο Αγροτικών συνεταιρισμών και Ομάδων παραγωγών στα Καλύβια ξεκίνησε την ομιλία του κρατώντας το καταστατικό του Συνδέσμου λέγοντας : « Για αυτό ήρθα σήμερα εδώ, είναι πολύ σημαντική εξέλιξη η ίδρυση του Συνδέσμου σας.  Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά»


1 σχόλιο:

  1. Καλά δεν βρέθηκε κανείς να του πει ότι ήρθε για τον νέο σύνδεσμο, που θα μας λύσει τα προβλήματα και ότι στη θέση αυτού υπήρχε η ΚΑΣΟ η οποία οδηγήθηκε σε χρεοκοπία; Αλλά τι άλλα μπορούσε να πει, για να δελεάσει τους χαχόλους οι οποίοι μας καίνε συνέχεια με τις βλακείες τους.
    Που δεν τόλμησε κανένας να του πει, πως με τις αποφάσεις τους θα μας εξαφανίσουν τελείως από το επάγγελμα, με ΦΠΑ 24%, με φορολογικούς συντελεστές στο 22 στο 29%, με ασφαλιστικές εισφορές στο 27%, με φορολόγηση των επιδοτήσεων από το πρώτο ευρώ, με κατάργηση του ειδικού φόρου πετρελαίου, με αύξηση από την 1η Οκτωβρίου του αγροτικού πετρελαίου κατά 65%, με αύξηση κατά 7% υπέρ του ΕΟΠΠΥ, με αύξηση στη βενζίνη, με αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης, …
    Τους άφησαν να μιλάν και κανένας δεν τους είπε τίποτε γιαυτά; Να τους τα πετάξει στα μούτρα και να σηκωθεί να φύγει. Γιατί κάνουν το χατίρι των 2, 3 εκεί στα Καλύβια, οι οποίοι πιστεύουν ότι έπιασαν τον παπά από τα γένια, ενώ στο τέλος θα ψάχνονται και θα κρύβονται, και, και, και,
    Άκουγαν την Τζάκρη, που ότι ακριβώς είπε για όλα αυτά τα μέτρα, τα 27 εκατομμύρια, τα 254 εκατομμύρια, κλπ που είπε είναι έργα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    Δεν τόλμησε να της πει κανένας τίποτε από κει μέσα; Τι να σας πω; Ντροπή σας που φοράτε παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)