Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών στον Απόλλωνα Καλαμαριάς!



 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε δεκτή την ένσταση της Δόξας Δράμας και επέβαλλε βαρύτατη τιμωρία στον Απόλλωνα.


Απόφαση-κευρανός από την ΕΠΟ για τον Απόλωνα Καλαμαριάς, καθώς η ομοσπονδία έκανε δεκτή την ένσταση της Δόξας Δράμας για αντικανονική συμμετοχή του Ορέστη Μένκα και υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου συμμετοχής ξένων ποδοσφαιριστών στον αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου.

Ο Απόλλων τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, χάνει τον αγώνα με τον Βατόλακκο στα χαρτιά με 3-0 και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Η απόφαση είναι εφέσιμη εντός διαστήματος 5 ημερών για τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Αριθμός απόφασης 211/2016

Υπόθεση: Ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΟΞΑ» κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ».

Απόφαση: Δικάζει παρόντων του ενισταμένου και του καθ’ ου η ένσταση σωματείων. Δέχεται την ένσταση. Επιβάλλει στο καθ’ ου η ένσταση σωματείο με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2016-2017 μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες «ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.» και «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ», που έλαβε χώρα στις 11-9-2016 στο «ΔΑΚ Γρεβενών», με τέρματα 3-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας («ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.»), β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τους διαδίκους και δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτούς.»








  Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο

1.    Δόξα Δράμας 7
2. Νέστος Χρυσούπολης 6
3. ΑΟ Καβάλα 5
4. Ορφέας Puma Ξάνθης 5
5. Αλμωπός Αριδαίας 4
6. Λαγκαδάς 4
7. Εορδαϊκός 4
8.Απόλλων Καλαμαριάς 3
9.ΑΕ Ποντίων         3
10.. ΑΟ Καρδίας 3
11. Απόλλων Παραλιμνίου 3
12. Καμπανιακός 3
13. Μακεδονικός Φούφα 1
14. Δόξα Προσκυνητών 1
15. Νάουσα 1















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)