Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αποδοκίμασαν τον Αποστόλου οι αγρότες...



Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν αγρότες της Φθιώτιδας, τον Βαγγέλη Αποστόλου, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Λαμία και της συμμετοχής του σε ημερίδα με θέμα τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα.

Ομάδα αγροτών που...

συντονίζεται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων και την ΠΑΣΥ βρέθηκε στην αίθουσα της εκδήλωσης, όπου εκπρόσωπος της έλαβε το λόγο, εκφράζοντας την πλήρη διαφωνία στις πολιτικές που ακολουθούνται το πλαίσιο εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών και της κοινής αγροτικής πολιτικής στον αγροτικό τομέα και ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Από την πλευρά του ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης στάθηκε αρχικά στη διαμαρτυρία των αγροτών κάνοντας λόγο για «κομματικό χώρο σε κάθε αντίστοιχη εκδήλωση δίνει την παράσταση και αποχωρεί» ενώ παράλληλα προσδιόρισε ότι η κυβέρνηση «δίνει μάχη για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».


Στάθηκε επίσης σε προβλήματα που καλείται να λύσει το υπουργείο και αφορούν αποφάσεις και πολιτικές του παρελθόντος, προσδιόρισε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα καταβληθούν τα ποσά που εκκρεμούν, ενώ έκανε λόγο για ενθαρρυντικά μηνύματα στην οικονομία και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του υπουργείου για την στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, την μείωση του κόστους παραγωγής τον εξορθολογισμό στην διαχείριση και την κατανομή των κοινοτικών πόρων.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγιναν επιμέρους αναφορές σε ζητήματα και έργα που αφορούν τη Στερεά Ελλάδα ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν βουλευτές της περιφέρειας, ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και αγρότες.


efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. αυτον τον φτυνουν και αυτός λεει οτι βρέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΚΕεδες προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα, μην πετατε στα συννεφα και σκεφτεστε μονο τον κομμουνισμο με εφοδο στα χειμερινα ανακτορα, τον ρολο των δεξιων παιζετε με τον τροπο που πολιτευεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)