Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Διαμαρτύρεται ολόκληρη γειτονιά στην Αριδαία για τα αδέσποτα



Στο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά , αναφέρονται σε επιστολή  τους κάτοικοι γειτονιάς στην Αριδαία ( τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας) .

Το πρόβλημα βέβαια είναι γενικό. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά το θέμα , καθώς θεώρησε ότι δεν   μπορούσαν να φέρουν σε πέρας οι Αντιδήμαρχοι, Γ. Τσιμτσιρίδης στην αρχή και Στ. Αβραμίκας στη συνέχεια , δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως.
Οι κάτοικοι γνωστοποίησαν το πρόβλημα , όπως αναφέρουν στον Δήμο, την αστυνομία και την φιλοζωική , χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 



Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το παράπονο μια γειτονιάς

Θέλω να εκφράσω υπεύθυνα εκ μέρους μια ολόκληρης γειτονιάς το παράπονό μου απέναντι στην αδιαφορία του Δήμου, της αστυνομίας και της φιλοζωικής  για τα αδέσποτα σκυλιά που μαζεύονται στη γειτονιά μας  στην οδό ΣΚΡΑ. Χάρη (στη πονοψυχία) μιας κυρίας που τα ταΐζει ωμά κρέατα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται  επιθετικά  για τους περαστικούς.
Είναι κεντρικός δρόμος για τα παιδιά που πηγαίνουν  σχολείο και σε λίγο δν θα τολμούν να περάσουν εξ αιτίας της επιθετικότητας αυτών των σκυλιών.
Έχουμε απευθυνθεί στον Δήμο και στην Αστυνομία , με φωτογραφίες ου δείχνουν αυτή την κυρία που τα ταΐζει    ωμά κρέατα και κόκκαλα  έξω στο δρόμο με δηλώσεις όλης της γειτονιάς. Δυστυχώς όμως η αδιαφορία τους πάει σύννεφο.
Τι περιμένουν ;
Με την κυρία αυτή δεν μπορούμε  να έρθουμε σε καμιά  συνεννόηση. Μας «στολίζει» με κοσμητικά επίθετα.
Αν τα θέλει πραγματικά αυτά τα δέκα σκυλιά , ας τα πάρει στην αυλή της.
Με σεβασμό και πολύ παράπονο, η όμορφη και ήσυχη γειτονιά , εδώ στην πόλη της Αριδαίας.

4 σχόλια:

  1. Ας μαζέψουν την φιλοσκυλη κυρία. Τέτοιες υπάρχουν αρκετές. Και στην οδό Δημοκρατίας υπάρχει μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα είσαι .... Μπάρμπαρα Στρέηζαντ, τους έχεις όλους γραμμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν πατε στην αστυνομια να την καταγγειλεται;, ολιο η Αριδαια ειναι γεματοι με πεινασμενα αδεσποτα σκυλια, η φιλοζωοι στον κοσμο τους οπως παντα, οτι χειροτερο υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπως διαβασατε εχουμε παει παντου και εχουν πει οτι θα επιληφθουν του θεματος εδω και αρκετους μηνες αλλα με κανενα αποτελεσμα!!γιατι με τα προβληματα της αριδαιας και των περιχωρων δεν ασχολειται κανεις πραγματικα..μονο βολτες φωτογραφησεις και χειραψιες ειναι το αποτελεσμα αυτων που ψηφισατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)