Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Δημητράκης κερνάει , Δημητράκης πίνει.




ΤΡΕΜΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
 ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ

Η "ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ¨ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟ








Εκτός από τους ανόητους που χρησιμοποιεί για να εκπορεύει  το όποιο πνεύμα του στα δημοτικά δρώμενα , ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ξαναβρήκε μπροστά  αυτόκλητο (;) σύμμαχο τον συγχωριανό
 του ,που τελευταία ήταν θυμωμένος μαζί του.
Μάλλον πολύ άτσαλα όμως, αφού αντί  να τον  βοηθάει ,ρίχνει λάδι στη φωτιά που κατευθύνει όπως θέλει ο Θεοσεβούμενος και  ο μοναδικός εκλεκτός του Θεού στην Αλμωπία.
Έτσι μαλώνουν τον Δημήτρη Βέσκο για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει την παραίτησή του από την  Αντιπροεδρία των Λουτρών .
Ο Δήμαρχος καλεί τον εαυτό του δια μέσου του  «αυτόκλητου» συνεργάτη του ,να μην παραιτηθεί από την προεδρία των Λουτρών . 


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΗΜΑ



Παραίτηση ΄΄ Μαϊμού '' του Δημήτρη Βέσκου !!!
Σε λάθος όργανο υπέβαλε την παραίτησή του, ο Αντιπρόεδρος των Λουτρών Δήμου Αλμωπίας ,Δημήτρης Βέσκος . Η τοποθέτηση και ο ορισμός  στην Αντιπροεδρία της Δημοτικής Επιχείρισης , γίνετε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας και ως εκ τούτου , η υποτιθέμενη παραίτηση , είναι ένα απλό πυροτέχνημα , για δημιουργία πολιτικών σκοπιμοτήτων και εντυπώσεων .Είναι γνωστό ότι ο Βαρόνος της τοπικής αυτοδιοίκησης , επιθυμεί διακαώς αυτή την θέση και θα επιδιώξει να επιτύχει τον σκοπό του , με οποιονδήποτε τρόπο

 .Δεν υπέβαλε την παραίτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , όχι γιατί δεν γνωρίζει την διαδικασία , απλά εντείνει την πίεση προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών , να υλοποιήσει τον επιδιωκόμενο σκοπό του .Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η  συνάντηση της Πέμπτης ,  με τον Χρήστο Χουρσόγλου .
Θα είναι μέγα λάθος η παραίτηση του Δημάρχου Αλμωπίας από την Προεδρία των Λουτρών Λουτρακίου και η τοποθέτηση του Δημήτρη Βέσκου στον ρόλο αυτό, διότι θα φέρει περισσότερες τριβές στην Δημοτική πλειοψηφία , αλλά θα αποσυντονίσει  η ομαλή  λειτουργία ενός  βασικού μοχλού ανάπτυξης του τόπου  μας .


Υ.Γ.  Δηλαδή ο συγκεκριμένος γνωρίζει περισσότερα  από όλα για όσα συμβαίνουν στον συνδυασμό  του Δημάρχου, αφού δεν επικαλείται καν πληροφορίες. Προφανώς συνομιλεί και σχεδιάζει από κοινού με τον Δήμαρχο

2 σχόλια:

(3)