Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τους «σφάζει» ο Αγάς για να αγιάσουν



ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ΜΕ ΕΓΚΩΜΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το εγκώμιο του Δημήτρη Βέσκου έπλεξε ο Δήμαρχος Αλμωπίας στη πρόσφατη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, σχολιάζοντας την παραίτηση του πρώτου από την Αντιπροεδρία των  Λουτρών Πόζαρ. Μια παραίτηση που προκάλεσε σκόπιμα με την συμπεριφορά του ο πολυμήχανος Δήμαρχος. Τα εγκώμια ήταν τόσα που, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες λίγο έλλειψε  να προκαλέσουν την έκρηξη  Βέσκου με τις βλακείες που άκουγε.
Μετά τον Δ. Βέσκο , σειρά έχει ένας άλλος Προμαχιώτης. Ο  Αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης. Μέσα από το ηλεκτρονικό του Όργανο πλέκει το εγκώμιο του Χ. Μπατση τον οποίο ετοιμάζεται να αντικαταστήσει.
Ο  αντιδήμαρχος καθαριότητας πάντως   φέρεται  να εξεδήλωσε την επιθυμία να αναλάβει την Αντιπροεδρία των Λουτρών Πόζαρ. Μέχρι να γίνει αυτό όμως , κανονικά χρέη αντιπροέδρου οφείλει να αναλάβει η Μαρτίνα Ζιάκα η οποία είναι αναπληρώτρια του Δ. Βέσκου.
Εκτός και αν  γίνει ταυτόχρονα η αποδοχή της παραίτησης και ο ορισμός νέου 
Αντιπροέδρου.



5 σχόλια:

  1. οπως,σωστα επεσημανες,αρχισαν οι επικηδειοι των ......επιτυχημενων.μεχρι,την ανακοινωση του ανασχηματισμου,ο σταυρος,σε αποκλειστικοτητα,καθημερινα θα εκφωνει τους εκικηδειους των αποπεφθεντων και ο δημαρχος με επωνυμο σχολιο θα τελει το μνημοσυνο,εκθειαζοντας τους τεθνεωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό τον τρόπο χειρίζονται και τα χταπόδια. Τα σηκώνεις ψηλά στο ήλιο και απότομα τα χτυπάς στον βράχο. Είναι πολύ μάγκας ο Δήμαρχος, τους έχει όλους στον πάγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως πουξελασπωνουν τον δήμαρχο εργατικοί αντιδήμαρχοι σαν αυτα τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μπαχαλο φερνει χαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καλύτερος δήμαρχος τελικά είναι κάθε φορά ο προηγούμενος. Έχουν κάνει μπάχαλο όλες τις υπηρεσίες. Πλήρης αποδιοργάνωση και τους φταίνε και οι υπάλληλοι πλην μερικών εξαιρέσεων υπαλλήλων που δεν αλλάζουν με τίποτα και θα είναι πάντα στόκοι. Οι μόνοι υπεύθυνοι είναι αυτοί που ασκούν διοίκηση και δεν μπορούν να βάλλουν σε τάξη δυο κουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)