Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Αγανακτισμένος ο Εξαπλάτανος . Δεν έγινε η παρέλαση


ΦΩΤΟ  ΑΡΧΕΙΟΥ

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ



Έντονα διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Εξαπλατάνου , επειδή η παρέλαση για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου δεν έγινε . Μάλιστα οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες από άλλες περιοχές της Αλμωπίας , αφού ο καιρός ήταν μόνο μουντός , χωρίς να πέφτει σταγόνα . Ξαφνικά και χωρίς να δοθεί οποιαδήποτε εξήγηση  η παρέλαση σεν έγινε Ούτε ακολούθησαν οι καθιερωμένες χρόνια τώρα εκδηλώσεις. Και όλα αυτά όταν την ίδφα ώρα ο δήμαρχος διατυμπάνιζε από την Αριδαία   ότι «Σήμερα όσο ποτέ, είναι επίκαιρο το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, τότε που ο ελληνικός λαός είπε ένα καθαρό «ΌΧΙ». Η δύναμη ψυχής και το πάθος των Ελλήνων για ελευθερία, λύγισε την πολεμική μηχανή των κατακτητών. Σήμερα τιμούμε τη μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων που έδωσαν και τη ζωή τους για την πατρίδα μας, με την ελπίδα ότι η ειρήνη θα κυριεύσει τον κόσμο και οι επόμενες γενιές δεν θα βιώσουν ανάλογα γεγονότα.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Η δύναμη της ψυχής στον Εξαπλάτανο δηλαδή  δεν μπορούσε να λυγίσει τον μουντό καιρό;
Το σύνολο των κατοίκων του Εξαπλατάνου θεωρεί προσχεδιασμένη την όλη εξέλιξη , κατηγορώντας μάλιστα τον ίδιο  τον  δήμαρχο  ως εμπνευστή και σχεδιαστή για να τιμωρήσει το χωριό.

21 σχόλια:

  1. ο δημαρχος δεν εχει καμια σχεση με τν σχολικη παρελαση..οι καθηγητες ευθυνονται για αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που πηραν αυτη την αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από χρόνια στην Αριδαία, σε μια τέτοια κατάσταση με βροχή, μετά από την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφανιών, ο δήμαρχος Αριδαίας κάλεσε όλους τους διευθυντές των σχολείων και ΟΛΟΙ μαζί αποφάσισαν ότι η παρέλαση πρέπει να γίνει και έγινε. Εκεί στον Εξαπ/νο την απόφαση μάλλον την πήραν οι διευθυντές των τριών σχολείων με τον πρόεδρο της κοινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΤΟΊΜΑΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

      Διαγραφή
    2. Έπρεπε να γίνει ηπαρελαση καλέστε τον δημαρχο

      Διαγραφή
  4. ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΛΑΣΕ,ΠΛΗΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο Κος ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ,ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Διευθυντές των σχολείων που είναι υπεύθυνοι για τους μαθητές πήραν και την απόφαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δ/ντές των σχολείων ΔΕΝ μπορούν να πάρουν απόφαση για ένα τέτοιο θέμα. Είναι σίγουρο ότι ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ή με τον πρόεδρο της κοινότητας ή με τον αντιδήμαρχο αν ήταν παρόν.
      Όσο για τον 03.37΄π.μ (!!!) μπορεί ο πρόεδρος να καθάριζε για μια εβδομάδα, όπως λες, αυτό όμως είναι άσχετο με την απόφαση για την ματαίωση της παρέλασης (αν την πήρε αυτός)

      Διαγραφή
    2. Την απόφαση την πήραν οι Διευθυντές που είναι υπεύθυνοι για την υγεία των μαθητών! Έτσι εκριναν, έτσι έγινε! Όταν είναι Αντιδημαρχος παρών, εκπροσωπεί το Δήμο, οπότε κάτω τα χέρια σας από τον πρόεδρο μας!!!

      Διαγραφή
    3. ο πρόεδρος δίνει αμέτρητες ώρες και πολύ κουράγιο , αφήστε τον στη άκρη γιατί μακράν ο καλύτερος και ψάξτε στην δημοτική αρχή τους πραγματικά υπεύθυνους.Εμείς στον Εξαπλάτανο ξέρουμε και έχουμε αποδείξει ότι εύκολα δεν μας ξεγελάτε. Αλλού τις πονηριές

      Διαγραφή
    4. Γιαυτό σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου ανακοίνωνε απο τις 8 το πρωι στην εκκλησία οτι δεν θα γίνει παρέλαση και δεν στήθηκε ουτε ορχήστρα για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια βρε αδερφέ;;;; Μπράβο Πρόεδρε!

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΩΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΗΡΩΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ; "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ:ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!" ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!

      Διαγραφή
  6. και μονο που δεν το ανεφερε ,ουτε καν σαν ειδηση,το λαλιστατο ηλεκτρονικο site του δημου,δεν θελουμε χρειαν αλλων μαρτυρων,δια το ποιος φταιει. το θεμα ομως ειναι αλλου.ο εξαπλατανος δεν παρηλασε σε ολη την αλμωπια,τουλαχιστον τα τελευταια 30 χρονια ,απο οτι θυμαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Χουρσογλου,περιμενω να τους κατακεραυνωσεις,οπως το επιτασει το καθηκον σου.Και λεω Χουρσογλου,διοτι μονο αυτος,αν και δεν ειναι αντιπολιτευση,επιτελει σωστα το καθηκον του,δινοντας μαχες υπερ των δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε κάτι ρε φίλε. Γέμισε η οθόνη σάλια από το γλείψιμο

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω τώρα! Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας!

      Διαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ, 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΛΕΙΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ........ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό η γιορτή της 28ης έγινε στο χωρο του ολοήμερου με τους μισούς γονεις απέξω και μέσα στην βροχή! Εκτος και αν καλλωπισμό εννοειτε μια αίθουσα χωρίς θέρμανση και ηλεκτρισμό! Σα δε ντρεπομαστε λέω εγώ...

      Διαγραφή
  9. Παρέλαση με βροχή κάνει μόνο ο στρατός .Η υγεία των μαθητών έχει προτεραιότητα και κανένας δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη γι αυτό.Όσοι θέλουν πανηγύρια να ψάξουν αλλού.Όλες οι τελετές έγιναν κανονικά. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά που γράφετε εδω μέσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή κυρία ή αγαπητέ κύριε, δεν έβρεχε μόνο στον Εξαπ/νο. Έβρεχε σε όλη την Αλμωπία, και σε όλη την Αλμωπία έγιναν οι παρελάσεις. Μόνο στον Εξ/νο δεν έγινε η παρέλαση. Όποιοι πήραν την απόφαση απόδειξαν ότι είναι ευθυνόφοβοι

      Διαγραφή
    2. Ευθυνόφοβοι απέναντι στους γονείς δεκάδων μαθητών δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγίου. Καλά έπραξαν και πήραν τέτοια απόφαση. Στην Αριδαία αγαπητέ παρέλαδαν παιδιά από πέμπτη δημοτικού και άνω (δηλ.από 10 ετών). Στον Εξαπλάτανο θα συμμετείχαν στην παρέλαση και νήπια ηλικίας 4ων ετών. Δεν θα μπορούσες φυσικά να αποκλείσεις ξαφνικά τους μικρούς μαθητές από την παρέλαση, οπότε έπρεπε να υπάρξη μία απόφαση κοινή για όλους. Και έτσι δώθηκε πρωτεραιότητα στην υγεία των μαθητών. Γιατί σας πηράζει αυτό? Και στον Αρχάγγελο δεν έγινε η παρέλαση λόγω βροχής. Διαμαρτηρίθηκε κανείς? Μήπως και γι'αυτό φταίει κάποιος? Στο τέλος θ'ακούσουμε ότι ευθύνεται η Δημοτική Αρχή που έβρεχε. Σοβαρευτήτε λίγο κι ασχοληθήτε με πιο σοβαρά προβλήματα!

      Διαγραφή

(3)