Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μπάμπης Κουρτίδης: Φοβούνται τον Πασόη.



Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , 
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΝ



Στην προσπάθεια διάσπασης της παράταξης του Δημήτρη  Πασόη  που επιχειρούν πλέον όλο και πιο απροκάλυπτα να δημιουργήσουν κύκλοι της σημερινής δημοτικής αρχής , επειδή τρέμουν πιθανή κάθοδο του ξανά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές , αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 ( και 103,8 στην ΈΔΕΣΣΑ) εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού , Μπάμπης Κουρτίδης .
Ο  συνδυασμός είναι ενωμένος και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον. Προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι η εποικοδομητική αντιπολίτευση ώστε να περισωθεί ότι μπορεί από μια ανίκανη διοίκηση , η οποία ενδιαφέρεται μόνο  για να βγαίνει φωτογραφίες. Να αναδεικνύει ως μέγιστο έργο τα αυτονόητα, αδυνατώντας στη ουσία να εκτελέσει χωρίς περιττές ταλαιπωρίες ακόμα  και  τα έργα που εξασφάλισαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Μια διοίκηση αλαζονική , που περιφρονεί τους πολίτες και τους φορείς με αποκορύφωμα τις δηλώσεις  του Δημάρχου  για την σύσκεψη που διοργάνωσαν οι μηχανικοί και ο εμπορικός κόσμος, ότι αυτός δεν πηγαίνει σε…ψησταριές.
Αναφερόμενος για τα Λουτρά υποστήριξε ότι ουσιαστικά το μόνο που κατάφερε ήταν να στερήσει το ψωμί από 50 οικογένειες με την ανάθεση του Αναψυκτηρίου  σε ιδιώτες . Το ουσιαστικό κέρδος από αυτό δεν ξεπερνά τις 20 χιλ . ευρώ . Το εισόδημα που έχασε η τοπική κοινωνία  είναι πάνω από 200 χιλ. ευρώ το χρόνο.
Εκτίμησε ότι μετά τις αλλαγές που εξήγγειλε ο Δήμαρχος , η λειτουργία της δημοτικής αρχής θα χειροτερέψει  με ανυπολόγιστη ταλαιπωρία και ζημιά για τους πολίτες.
Γενικά σε όλους τους τομείς δεν έχει να επιδείξει κάτι συγκεκριμένο και ουσιαστικό , παρά το γεγονός ότι παρέλαβε έναν Δήμο με ελάχιστα , χρέη, αφού η προηγούμενη διοίκηση του Δ. Πασόη , κατάφερε να τα μειώσει  παρά πολύ
Κατά την άποψή του η σημερινή δημοτική αρχή , που είναι η χειρότερη από την εποχή των συνενώσεων , δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Αυτό είναι το πιο τραγικό , καθώς στα χέρια της βρίσκεται η τύχη της περιοχής.

6 σχόλια:

  1. ω θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε? μου αρεσει που ακομα κανουν πολιτικη αυτοι οι αποτυχημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι εινσι ξευτυλες. Αλλα να μιλαει κοι ο Πασοης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγα για τον Μπάμπη και μάλιστα δεν θα κρίνετε όλους από έναν. Μπάμπη πες τα, με δικά σου λόγια γιατί αυτή με πολιτισμένο περιεχόμενο δεν καταλαβαίνουν, πριν μπούμε και άλλοι στο παιχνίδι. Τα κολωτούμπα, τα ω θεέ μου, και είναι ξεφτίλες, νομίζω δεν είναι επίπεδα. Επομένως για ποιον μιλάτε όταν εσεις έχετε αυτό το λεξιλόγιο κύριοι... Κι όμως έχει απόλυτο δίκιο σε μεγάλο βαθμό. Επιτέλους καταλάβετε ότι έχετε γίνει να μην εκφραστώ.- Αυτά διαβάζουμε καθημερινά ή η η ευχαριστούμε για την κατανόηση, των δύο άκρον. Φτάνει το δούλεμα ο τόπος δεν πάει μπροστά χανόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ..... ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θυμάται καλά..
    Καλή σου μέρα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)