Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

«Η Τέχνη συναντά την Ασφάλεια των παιδιών»




Το «ΕΥ ΖΗΝ» του Δήμου Έδεσσας  στα πλαίσια του σκοπού του για τη προστασία της παιδικής ηλικίας και των ίδιων των παιδιών συνεργάστηκε με το «Εργαστήρι Ζωγραφικής»
του κ. Αλέξανδρου Στουγιαννίδη και ο δρόμος επί της οδού Σαρανταπόρου μπροστά από τον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Έδεσσας φόρεσε την καλή του φορεσιά.
Ο κ. Αλέξανδρος Στουγιαννίδης και οι καλλιτέχνες του εργαστηρίου εργάστηκαν εθελοντικά, προσφέροντας στην πόλη και στα παιδιά, για να δημιουργήσουν μία διάβαση πεζών πρωτότυπη και ξεχωριστή. Εναρμονισμένη με το περιβάλλον και κυρίως υπό το πρίσμα της παιδικής ματιάς, εφιστούν την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς ιδίως σε αυτούς που συνοδεύουν μικρά παιδιά κατά την είσοδό τους στον παιδικό σταθμό.
Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» Δημήτριος Γιώγας δήλωσε, πως η τέχνη και η ασφάλεια των παιδιών συναντήθηκαν και δημιούργησαν μια καινοτόμα ιδέα. Παρόμοιες  διαβάσεις, αλλά με διαφορετικά θέματα, θα δημιουργηθούν και στους δύο ακόμα παιδικούς  σταθμούς της πόλης μας σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Ζωγραφικής» του κ. Αλέξανδρου Στουγιαννίδη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες – μαθητές του αγκάλιασαν εξ΄ αρχής αυτή την ιδέα και με μεράκι και με αυξημένο το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς, την μετουσιώνουν σε πράξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)