Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Νόμπελ υποκρισίας




Γράφει ο ΑΝ.Α.Π.

κ.  διευθυντα,
Είπα να μην ξαναγράψω αυτή την εβδομάδα. Όμως κάποιοι συνεχίζουν  να προκαλούν  και να είναι υποκριτές. Να φωτογραφίζονται μάλιστα και σε εκκλησίες με ποιμένες της Θρησκείας. 

Απορώ πως δεν πέφτουν οι πολυέλαιοι , όταν ο Δήμαρχος  Αλμωπίας σημειώνει: «Τα ιδανικά του Έθνους: Πίστη στον Θεό κι αγάπη στην Πατρίδα. Σπουδαία τα λόγια του Πατέρα Αντώνιου στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής Επιβατινής στη Χρύσα.»

Για ποια πίστη στον Θεό κάνει λόγο ο Δήμαρχος, τη στιγμή που καθημερινά «εξοντώνει» ποικιλοτρόπως  όσους θεωρεί ότι του πάνε κόντρα ,μέχρι έκτης γενεάς;  Είναι δυνατόν;
Και επειδή ψάχνουν  και δεν βρίσκουν τον Μπομπ Ντύλαν για να του δώσουν το βραβείο Νόμπελ, μπορούν κάλλιστα να δώσουν το Νόμπελ κακίας και υποκρισίας  στον Δήμαρχο Δημήτριον , τον υπερυποκριτή…


Μετά   σεβασμού
ΑΝ.Α.Π.

5 σχόλια:

  1. ασφαλώς ο ΑΝ.Α.Π γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για τα εργα και τις ημερες του Δημάρχου. Και ομως οι θρησκευόμενοι είναι οι χειρότεροι όλων των ανθρώπων, ιδιαίτερα αν έχουν εξουσία. Θυμηθείτε πόση κακία είχαν στην ψυχή, στο πνεύμα και στην κοιλιά τους οι ιεροεξεταστές, που επέβαλαν φοβερά βασανιστήρια σε όσους τολμούσαν να εχουν διαφορετική άποψη ή επιχειρούσαν πειραματισμούς στην επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να έχω κανένα καημό για το πρόβλημα σου με τον οποιοδήποτε, να σου πω πως αυτό που λες για τους θρησκευόμενους είναι πλέον κλισέ αυτών που δε γνωρίζουν,έχουν φοβίες και είναι ένοχοι.Οι ιεροεξεταστές και οι σταυροφόροι δεν ήταν ορθόδοξοι και δεν είχαν καμία σχέση με το Χριστό ,άρα ούτε και με το χριστιανισμό.Πριν μιλήσεις για κάτι, καλό είναι να μαθαίνεις γι'αυτό που θα πεις,για να έχει σοβαρότητα ο λόγος σου.Σαν οργανισμός η εκκλησία επειδή ασκεί εξουσία και διοικείται από ανθρώπους έχει κάνει πολλά σφάλματα.Ένα κομμάτι του κόσμου είναι και έχει και κακούς και αγίους.Όλοι κρίνονται.Πριν κρίνεις κάποιον, όμως,που καλό είναι να το αποφεύγεις,καλό είναι να κάνεις αυτοκριτική πρώτα.Η εκκλησία είμαστε όλοι εμείς,ο λαός του Θεού,και είναι ανοιχτή παλαίστρα όλους όσους θέλουν να παλέψουν με τον κακό τους εαυτό.Στα γράφω με σεβασμό και όχι για να σε μειώσω ή να σε ελέγξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aπο τα γραφομενα σου φαινεσαι οτι εισαι θρησκευόμενος (και υποψηφιος να αγιοποιηθής). Μ εκπλήσσει που αναγνωρίζεις οτι αυτος ο οργανισμός έχει κάνει πολλά σφάλματα, το γράφεις όμως ως γαργάρα. Το οτι αυτος ο οργανισμος ειναι καθαρά κερδοσκοπικός, δηλαδή οτι καταδικασε ο ΧΡΙΣΤΟΣ αυτό δεν σε απασχολεί καθόλου. Ακομα και τις περιστασιακες αγαθοεργιες, που κατα καιρούς κανουν οι αγιοι, παντα με ξενα κολυβα τις κανουν. αν θελεις και πολλα αλλα μπορω να σου γραψω, ομως εσυ εισαι κολημενος οποτε.... (συγνωμη γιαα τα ορθογραφικα λαθη)

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι πολύ,όχι για τους χαρακτηρισμούς σου αλλά για τη στάση σου που είναι ανεύθυνη.Αυτοεπιβεβαιώθηκες,χαρακτήρισες,έριξες ευθύνες και τέλος αυτοδικαιώθηκες.Γιατί μου θυμίζει όλο αυτό, αρχαία τραγωδία,άραγε;Για εκεί που δεν έχεις ρίξει δεκάρα και δεν υποχρεώνεται κανείς να ρίξει,έχεις να ρίξεις μόνο φαρμάκι,λες και εσύ είσαι από αλλού.Για αυτούς που σου μαυρίζουν τη ζωή καθημερινά(αυτούς που καταδίκασε ο Χριστός) και θα ζεις μαζί με όλους μας,μια κόλαση,τσιμουδιά.Τα καλά και συμφέροντα(που λέτε και εσείς),φιλαράκι; Ο κολλημένος.

      Διαγραφή
  3. Θεολόγος σου λέει μετά , ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία γιατί ούτε σχόλια δε άφηνε να γράφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)