Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

«Τρελλαίνονται» οι πληρωμένοι κουκουλοφόροι –κονδυλοφόροι-ρουφιάνοι του Δημάρχου Αλμωπίας



 ΟΡΜΗΞΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΗ  ΒΕΣΚΟ


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν πλέον με τους πληρωμένους επίσημα και ανεπίσημα παπαγαλάκια του Δημάρχου Αλμωπίας. Δεν δίστασαν να επιτεθούν άνανδρα, χυδαία  και χωρίς λόγο στον πρώην Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ. 

Σε σχετικό δημοσίευμα μας  σχολιάζουν :


«ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΕΣΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.»


Τι προκύπτει από το σχόλιο;

Ο Δήμαρχος έχει ολόκληρη υπηρεσία κατασκοπίας και αντικατασκοπίας που παρακολουθεί τους πάντες.
Φυσικά ο Δ. Βέσκος τη Πέμπτη δεν πρόλαβε να πει καλά –καλά ούτε μια καλημέρα με τον Χ. Χουρσόγλου.  Εύκολα φαντάζεται ο καθένας τι θα άκουγε , αν καθότανε παραπάνω .
Πολύ εύκολα κρίνουν  εξ ιδίων τα αλλότρια και φοβούνται μήπως τους κλέψουν την αποκλειστικότητα στα καρφώματα.
Μην στεναχωριέστε. Στο κάρφωμα και στο γλείψιμο δεν σας φτάνει κανείς.
Προσέξτε μόνο, γιατί από κεκτημένη συνήθεια , ασφαλώς αθελά σας , καρφώνεται και τον αρχηγό – (με ξένα κόλλυβα) χρηματοδότη σας.
Εσύ δήμαρχε αισθάνεσαι καλά , στενοί σου συνεργάτες  που δεν εκλέχτηκαν να παρακολουθούν εκλεγμένους συνεργάτες σου και να τους καρφώνουν σε σένα;
Δημητράκη ξύπνα επί τέλους ! Σε έχουν ρίξει στα σκατά, δεν το αντιλαμβάνεσαι;

 Υ.Γ.   Όχι δεν με έπιασε ο καημός , ούτε για σένα ούτε για τον Δ. Βέσκο. Όμως η περιοχή δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει αυτά τα ανόητα παιχνίδια  που μόνο κακό κάνουν στην περιοχή.
Ούτε  και τιμούν τη περιοχή να έχεις αγκαλιάσει τόσο πιστά αυτούς τους ρουφιάνους. Εκτός και αν σου αρέσει και σένα η ρουφιανιά. 


ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ  










 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για τις 20 Οκτωβρίου σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,
πρόκειται να βρίσκεται στην Ιταλία για την συνεδρίαση του Συνδέσμου ιστορικών ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων.
 
Μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες θα πάνε ο  πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ  Χρήστος Δόντσος και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης. Οι δύο όμως δεν έχουν καμία σχέση με την Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ , εκτός και εάν αναλάβουν κάποιο πόστο στις επικείμενες προαναγγελθείσες αλλαγές. Ούτε και αυτό δεν τους νομιμοποιεί ηθικά τουλάχιστον , τη στιγμή που υπάρχει διοίκηση στα Λουτρά , έστω και για τα μάτια του κόσμου.
Οι πληροφορίες (τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη)  ΦΈΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΩΝ Λουτρών να πηγαίνει στην Ιταλία με την δημαρχιακή μερσεντές. Κάτι που δεν είναι σύννομο.
Όπως είναι άγνωστο αν είχε την σχετική έγκριση όταν πήγε με το ίδιο αυτοκίνητο στην Τσεχία.
Και επειδή ο Δήμαρχος επικαλείται διαρκώς τη νομιμότητα , μπορεί να διαβεβαιώσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  είχε δώσει την έγκρισή



1 σχόλιο:

  1. Για ταξιδάκια όλοι είναι έτοιμοι , εμείς θα καταστρέφουμε τα αυτοκίνητα μας στους δρόμους της αριδαίας που είναι όλοι σκαμμένοι και αυτοί θα κάνουν ταξιδάκια στην Ιταλία...ασχοληθείτε λίγο και με τα προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)