Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Κάποιοι νομίζουν ότι πρέπει να ζητάν την άδεια τους για να μιλάνε




Φασιστικές και Ρατσιστικές αντιλήψεις








Ακραίες  φασιστικές και Ρατσιστικές αντιλήψεις δημοτικού συμβούλου που διαχειρίζεται μπλοκ στη περιοχή της Αλμωπίας . Το είδαμε και το διαβάσαμε και αυτό. Σε τούτο τον τόπο έχουν δικαίωμα να ομιλούν μόνο όσοι είναι εκλεγμένοι, έστω δια πυρός , σιδήρου και ροπάλου. .
Ο συγκεκριμένος διαχειριστής του μπλοκ  δίνει την εντύπωση  ότι είναι ακόμα σφόδρα  νοσταλγός του παρελθόντος. Θεωρεί προφανώς ότι υπηρετεί ακόμα  «εις την ένδοξον βασιλική χωροφυλακή» και ότι όποιος θέλει να έχει γνώμη ή να ομιλεί  πρέπει να παίρνει πρώτα άδεια από αυτόν . Θεωρεί προφανώς ότι είναι ακόμα υπαξιωματικός της αστυνομίας και κάνει κουμάντο ή μαζεύει  ψήφους εκμεταλλευόμενος τα όποια γαλόνια του , όπως συνήθιζε να κάνει .
Έτσι μέσα από μπλοκ που διαχειρίζεται εξαπέλυσε αναίτια επίθεση κατά του Μπάμπη Κουρτίδη ,που έδωσε συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ.
Σύμφωνα με τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ Δημοτικό Σύμβουλο , ήταν «Προσβλητικό και πολύ μειωτικό για όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης του κ. Πασόη Δημήτρη
, να εκπροσωπείτε ένας συνδυασμός που θήτευσε  Δημαρχία στον Δήμο Αλμωπίας ,από τον  Μπάμπη Κουρτίδη , ο οποίος μάλιστα δεν εκλέχθηκε ποτέ δημοτικός σύμβουλος .»
Σύμφωνα όμως με το σκεπτικό του τέως υπαξιωματικού της αστυνομίας και νυν συνταξιούχου, ούτε και ο ίδιος δικαιούται να ομιλεί. Διότι ο Μπάμπης Κουρτίδης ,  μπορεί να μην εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος , πήρε όμως περισσότερους ψήφους  από  τον συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος κατέβασε ολόκληρο συνδυασμό για να πάρει τους ψήφους που πήρε  στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου  για να θεωρεί ότι μπορεί να αντλεί τέτοια  δικαιώματα , για να διατυπώνει τέτοιες απόψεις-εκτρώματα   , που ωχριούν μπροστά τους και οι φυσικοί αυτουργοί ολοκληρωτικών καθεστώτων .Ούτε λίγο ούτε πολύ ο συνδυασμός του Δημήτρη Πασόη έπρεπε  να ρωτήσει τον συνταξιούχο αστυνομικό από ποιον θα εκπροσωπείται.
. Και χάρις στον νόμο έκτρωμα βρίσκεται
Φαίνεται όμως ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός , που ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο και στην δημοσιογραφία , έστω και κατόπιν συντάξεως , κρατάει ακόμα «μανιάτικο» το γεγονός ότι ο Δ. Πασόης δεν τον συμπεριέλαβε ποτέ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.
Φυσικά , όπως θα περίμενε κανείς από  τον «δημοκρατικότατο» , λόγω εκτρώματος του εκλογικού νόμου, δημοτικό σύμβουλο ,να ασκήσει κριτική επί όσων είπε ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Δ. Πασόη. Αυτό βέβαια  προφανώς  είναι αδιάφορο.
Περαστικά…

2 σχόλια:

  1. petran paratirisi 1. den exete katalavei oti to blok auto poy lete ..proothei kapoion allon (SS) apo ti dimotiki parataski tou dimarxou gia tis epomenes ekloges?

    petran paratirisi2. poion sinferei i diaspasi tis parataksis tou pasoi? mipos ton parapano proothoumeo (ss)?

    petran paratirisi 3. metaksi mas diladi... o mpampis ti pergamines exei gia na milaei gia mia parataski pou exei episimous ekprosopous? ola ta alla einai kouventes kafeneiou kai o mpampis exei kathe dikaioma na to kanei .... alla kafeneiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)