Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές των Προμάχων ο Μ. Μαυρίδης, όχι όμως τη Διοίκηση



. «Ας αποφασίσουν τι θέλουν από το ερασιτεχνικό ποδόασφαιρο"


Την δική του άποψη για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα των Προμάχων δίνει ο προπονητής Μ. Μαυρίδης , με την παρακάτω ανάρτησή του στο fbQ




Θελω να ευχαριστησω τους ποδοσφαιριστες του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ για την συνεργασια μας,καθως και τους νεαρους μας ποδοσφαιριστες της παιδικης ομαδας.Επισης θελω να κανω μια αναδρομη στην δραση μας,καθως και στο πλανο που ειχαμε αποφασισει απο κοινου με τη διοικηση. Αναλαμβανοντας τις τυχες της ομαδας εθεσα ως απαραβατο ορο την λειτουργια της παιδικης ομαδας,με σκοπο να δημιουργησουμε το ποδοσφαιρικο μελλον του συλλογου,αλλα και να βοηθησουμε τα παιδια να δυναμωσουν το χαρακτηρα τους,να απολαυσουν το παιχνιδι,και να φερουμε την νεολαια κοντα στον αθλητισμο.Κατι το οποιο θα βοηθουσε πρωτιστως να αναπτυξουν την αισθηση του δικαιου τα παιδια,αλλα και να τα κρατησει μακρια απο δραστηριοτητες που μαστιζουν την νεολαια οπως,δικυκλιστες,καπνιστες,και υπερχρηστες διαδυκτιου. Κατοπιν ζητησα απο την διοικηση να εμπιστευτει ολα τα παιδια του χωριου,και να γινουν μονον τρεις προσθηκες. Εδωσα προσωπικες εγγυησεις οτι εχουν τα παιδια την δυνατοτητα να ανταπεξελθουν στην κατηγορια,και θα παρουσιασουμε μια ομαδα καλογυμνασμενη. Εξηγησα οτι βαση του μοντελου της ομαδας δεν ειναι δυνατον να εχουμε αμμεσα αποτελεσματα λογο της απειριας των παικτων,και της μεγαλης τομης που γινεται στο ροστερ,αλλα και στη λειτουργια της ομαδας. Εθεσα απο την πρωτη μερα ομως ως αφετηρια την πρωτη δεκεμβριου,ως απαρχη της συγκομιδης βαθμων,αλλα και ολοκληρωμενης αποδοσης της ομαδας,στυριζοντας το επιχειρημα μου αυτο,πρωτα στα δεδομενα της κατηγοριας.πχ βαρια γηπεδα,αγυμναστες ομαδες,ελλειπη ροστερ, κτλ. Και κατοπιν εξηγωντας τα πλεονεκτηματα μας σαν ομαδα,και με βαση την δουλεια και το πλανο που ηπηρετουσαμε. πχ καλη φυσικη κατασταση, βαθος ροστερ,μεγαλο βαθμο εντοπιοτητας, κτλ. Στο διαβα αυτου του ενχειρηματος βρηκα πολλες φορες προβληματα αλλα η μεγαλη διαθεση των παιδιων,και η πολυτιμη βοηθεια που ειχα απο τον συνεργατη μου με βοηθουσαν να βγαινω παντα νικητης. Ενδεικτικα αναφερω καποια προβληματα οπως τον καματο των παιδιων λογο της υλοτομιας,αλλα και τα προβληματα επικοινωνιας στον τακτικο τους προσανατολισμο. Δεν ειναι ευκολο να χτισεις μια ομαδα απο την αρχη και κυριως να εισαι αναγκασμενος να μαθαινεις σε ποδοσφαιριστες στοιχεια τα οποια θα επρεπε να τα εχουν διδαχθει σε μαθησιακες ηλικιες,αλλα οπως γνωριζεται δεν υπαρχουν παιδικα τμηματα να μας το εξασφαλισουν αυτο. Κλεινοντας θελω να πω στον κοσμο του χωριου να κανει υπομονη και να συμπαρασταθει στα παιδια γιατι εχει πολυ δουλεια επανω της αυτη η ομαδα,και ειναι κοντα η επιτυχια. Στον φιλαθλο κοσμο να μην ξεχναει οτι μιλαμε για ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο,και να θεσει ο καθενας το ερωτημα στον εαυτο του ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ απ το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο? Και στην διοικηση των προμαχων να ζητησω συγγνωμη που η δουλεια μου δεν ηταν αξια ουτε για ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Μ.Μαυριδης Προπονητης UEFA A.

5 σχόλια:

  1. εχει δικιο ο μιχαλης που τους κραζει. δουλεψε και εκανε μια ανταγωνιστικη ομαδα, που ατυχησε στα αποτελεσματα. νομιζω οτι καλα θα κανουν να ανακαλεσουν την αποφαση τους και να τον επαναφερουν. μολις τελειωσει η υλοτομια θα ερθουν και τα αποτελεσματα. καλυτερο προπονητη δεν προκειται να βρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)