Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εξόρμηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας σε ευρωπαϊκές λουτροπόλεις.




 Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία και θα ακολουθούσουν και σε άλλες 




Με πρόσκληση του αναπληρωτή πρόεδρου του Νώντα Όχονα ιδιοκτήτη της βιομηχανίας τροφίμων BEST Food αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου επισκέφτηκε στις 10 και 11 Νοεμβρίου στην Σόφια και το Σαντάνσκι της Βουλγαρίας. Την αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούσαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο β αντιπρόεδρος Φώτης Γούναρης, ο ταμίας Βασίλειος Μπαντής και ο υπεύθυνος προβολής Νίκος Ματθαίου.
Την αντιπροσωπεία στην Σόφια υποδέχτηκε η διοίκηση της επιχείρησης Best foods και ειδικότερα ο αντιπρόεδρος  Σεραφείμ Όχονας και ο γενικός διευθυντής Γιάννης Πηγαδάς στις κεντρικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης, λίγο έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας.
Μετά το καλωσόρισμα, έγινε μια αναλυτική ενημέρωση της λειτουργιάς της επιχείρησης, ως κέντρου διανομής στην Βουλγαρία και σε άλλες χώρες, των προϊόντων Bestfoods και Oxonas Snack, που παράγονται στην Ελλάδα και τη Ρουμάνια. Ενημέρωσαν, επίσης, για τη δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην Βουλγαρία και τα οικονομικά δεδομένα της γειτονικής χώρας. Ακολούθησε ξενάγηση της αντιπροσωπείας σε όλους τους χώρους της επιχείρησης.
Στην συνέχεια, με την υποστήριξη εκπρόσωπου της επιχείρησης, έγινε ξενάγηση στην Σόφια, συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και ενημέρωση τους για την δουλειά που γίνετε από τον Πανελλήνιο Συλλόγου για την ανάπτυξη και την προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού και την αξιοποίηση της γεωθερμίας για τη θέρμανση χώρων και θερμοκηπίων κ.α.
Παράλληλα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης έκανε  μια εκτενή ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις ελληνικές λουτροπόλεις, το ζήτημα της αναγνώρισης, καθώς σήμερα έχουν αναγνωριστεί από το Υπουργείο Τουρισμό 34 από τους 94 φάκελους που έχουν κατατεθεί κ.α.
Η επίσκεψη στη Σόφια ολοκληρώθηκε με επίσημο δείπνο σε κοσμικό ρεστοράν της Σόφιας με τα διευθυντικά στελέχη της BESTFoods.

Επίσκεψη στο Σαντάνσκι
Ακολούθησε επίσκεψη στην λουτρόπολη του Σαντάνσκι, η οποία είναι ανταγωνιστική στις δίκες μας λουτροπόλεις όπως του Αγκίστρου, του Σιδηροκάστρου, της Απολλωνίας και του Λαγκάδα.
Κατά την επίσκεψη η αντιπροσωπία ενημερώθηκε από υπάλληλους για τη λειτουργία και διαπίστωσε τις καλές υποδομές που διαθέτει. Εντύπωση προκάλεσε η λειτουργία της αγοράς στο κέντρο της λουτρόπολης που υποβαθμίζει την όλη εικόνα.
 
Θέλουμε να τονίσουμε ότι η Βουλγαρία διαθέτει αρκετές λουτροπόλεις σε όλη την επικράτεια της και μάλιστα αρκετά ανεπτυγμένες και  από την εποχή του προηγουμένου πολιτικού καθεστώτος.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια σύντομη επίσκεψη στα λουτρά Αγκίστρου, ενώ λόγο έλλειψης χρόνου δεν μπόρεσε να επισκεφτεί, αν και το υποσχέθηκε τα λουτρά Σιδηροκάστρου και ζητούμε συγγνώμη για αυτό από τον διευθυντή της λουτρόπολης.
Τέλος, για μια ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αναπλήρωση πρόεδρο μας Νώντα Όχονοτης Best foods και όσους συνέβαλαν να γίνει αυτή η επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)