Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Δεν επέτρεψαν στους γιατρούς της αγάπης να εξετάσουν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας



 
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Σ ΕΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ






Μύδρους εξαπέλυσε ο επικεφαλής των γιατρών της Αγάπης Παναγιώτης  Βραχνός, που ήρθαν εθελοντικά στην Αλμωπία να κάνουν εξειδικευμένες εξετάσεις , επειδή η προϊστάμενος της 3ης Υ.Π.Ε . Μακεδονίας  επειδή δεν τους επέτρεψαν να κάνουν εξετάσεις  στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Αυτά είναι αδιανόητο, τόνισε χαρακτηριστικά. Είμαστε και εμείς γιατροί του Ε.Σ.Υ.  .Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από ΄τον διορισμένο προϊστάμενο μιας αριστερής κυβέρνησης.
Ο ίδιος κατήγγειλε την συγκεκριμένη συμπεριφορά.
«Μπορεί ο Δήμαρχος για δικούς του λόγους να το χαρακτήρισε ευγενικά  ατυχές γεγονός, όμως εγώ το καταγγέλλω δημόσια» είπε χαρακτηριστικά.
Ο  Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχοςΓιώργος Τσιμτσιρίδης , έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να δώσει κάποιο στοιχείο παραπάνω. Ο Δήμος πάντως από σεβασμό στην μεγάλη εγνωσμένη επιστημονική αξία των γιατρών  και τον μεγάλο εθελοντισμό του , διαμόρφωσε τους χώρους της  ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ για να γίνουν οι εξετάσεις. Ευχαρίστησε τους γιατρούς για την ανταπόκριση  τους και τον εθελοντισμό.
Ο Χρήστος Δόντσος , γιατρός και αυτός , εντεταλμένος σε θέματα Υγείας του Δήμου Αλμωπίας εξήρε την προσπάθεια των γιατρών , που λαμβάνει μεγαλύτερη αξία με δεδομένη την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλες οι βαθμίδες ιατρικής φροντίδας.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Υδραίος (Παπαδόπουλος) , που έπεισε και συνόδευε τους γιατρούς , όπως και παλαιότερα , τους ευχαρίστησε και τους χαρακτήρισε ως από τα λίγα φαινόμενα που προσφέρουν ΄τετοια εθελοντική και χρήσιμη δουλειά .Αντί να κάνουν χρήση της άδειας που δικαιούνται , ΑΥΤΟΊ γυρίζουν την ακριτική Ελλάδα, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες.
Για σήμερα αύριο και μεθαύριο (7-8 και 9/11) έχει προγραμματισθεί οι ‘’ΓΙΑΤΡΟ  ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ’’, με επικεφαλής τον Διευθυντή ιατρό Παναγιώτη  Βραχνό εθελοντικά και αφιλοκερδώς να  εξετάσουν τους κατοίκους της Αλμωπίας, σύμφωνα με πρόγραμμα που καταρτίσθηκε για το σκοπό αυτό


Τρίτη 8 Νοεμβρίου από τις 10:00 π. μ έως 16:00 μ. μ στο Περιφερειακό Ιατρείο Εξαπλατάνου και τον Μορφωτικό Σύλλογο.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από τις 10:00 π. μ έως 16:00 μ. μ στο Περιφερειακό Ιατρείο Προμάχων και τον Μορφωτικό Σύλλογο..

Οι ιατρικές εξετάσεις περιλαμβάνουν :

1. Οφθαλμολογικές εξετάσεις

2. Ουρολογικές εξετάσεις

3. Δερματολογικές εξετάσεις

4. Ωτορινολαρυγγικές εξετάσεις

5. Γενικές εξετάσεις από Χειρούργο

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού θα απευθύνεστε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας και στο τηλέφωνο 2384024772  στην κα Βασιλειάδου Χριστίνα.



1 σχόλιο:

  1. ΣΥΧΑΡΙΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)