Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Χρήστος Γεωργίου: Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων



.



 Σε αλλαγή και αναβάθμιση του ανιψιού του προέδρου της ΔΕΥΑ Χήστου Γεωργίου προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας.
Τον όρισε  Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων στη θέση του Γιάννη Κετικίδη , του οποίου έπλεξε το εγκώμιο    για τη  μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο στην αναδιοργάνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και την ενίσχυση της πολεοδομίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία. τα  Τα προηγούμενα δύο χρόνια η Δημοτική Αρχή υλοποίησε σημαντικές παρεμβάσεις και έδωσε λύσεις σε εκείνα τα αυτονόητα που, κατά την άποψή του,  η προηγούμενη Διοίκηση δεν κατάφερε να παρέμβει. Υπάρχει πλέον ένας σαφής σχεδιασμός που αφορά στο μέλλον, με τη δημιουργία μελετών που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάποια από αυτές. Εντύπωση προκάλεσε η εκτενής αναφορά στην απουσία τοπογράφου από την τεχνική υπηρεσία , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Δεν αποκλείεται να προοιωνίζει ανάχωμα στην πιθανή απόδοση ευθυνών για την κατασκευή του νέου ΧΥΤΑ,  για τον οποίο έχουν επισημανθεί πολλά στραβά , με σημαντικότερα το χωροταξικό.
Παρουσιάζοντας το νέο Αντιδήμαρχο έκανε λόγο για ένα νέο άνθρωπο ο οποίος σε όποια θέση κι αν τοποθετήθηκε μίλησε με το έργο του και κατάφερε να αφουγκραστεί τον παλμό της κοινωνίας, παρεμβαίνοντας καθοριστικά και βάζοντας τη δική του σφραγίδα.

Ο Χρήστος Γεωργίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή και τόνισε ότι αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και σκοπεύει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά

3 σχόλια:

  1. Ο καλυτερος με διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτόν τον νεαρό ο Δήμαρχος θα απαξιωθεί. Χτίζει εξουσία με υπερβολική εμπιστοσύνη ενώ δεν υπάρχει υποδομή για κάτι μεγαλύτερο και έχουν δημιουργηθεί πολλές αντιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)