Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 16/12/2016 η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας




Την  Παρασκευή 16-12-2016 και ώρα 13.00 μμ, στα γραφεία της Ένωσης Πέλλας,
θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 4ης φάσης των αγώνων κυπέλλου ερασιτεχνών δικαιοδοσίας ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ποδοσφαιρικής περιόδου 2016/2017.
Στην κληρωτίδα μπαίνουν Άψαλος, Εδεσσαϊκός,Εξαπλάτανος και Πέλλα


Οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν από τον 3ο γύρο, αγωνίζονται μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες . Ζευγάρια και έδρα καθορίζονται με δημόσια κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή Κυπέλλου. Οι νικητές (2 ομάδες) προκρίνονται στον τελικό.
Στους αγώνες  του  4ου γύρου αν, από τα αποτελέσματα και  των δύο αγώνων, δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Η ομάδα, η οποία με αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων, προκρίνεται στην επόμενη φάση.
Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας,  μετά την κανονική λήξη του, παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα (ημίωρη παράταση).
Αν ο αριθμός των τερμάτων, τα οποία θα επιτύχουν δύο ομάδες κατά την διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης, είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η φιλοξενούμενη ομάδα υπολογίζονται διπλά και προκρίνεται αυτή.
Αν, όμως, κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπουν οι Κανόνες του Παιχνιδιού ( Laws of the Game).

Το γήπεδο και η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο ΤΕΛΙΚΟΣ, ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)