Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Εκχιονιστικό της Πέλλας χωρίς χαρτιά στο Χ.Κ. Πάρνηθας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας



ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΦΝΩΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ




Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η αποκάλυψη ότι υπάρχει εκχιονιστικό μηχάνημα που ανήκει στην Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν και εδώ και αρκετά χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο στην Πάρνηθα! 
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Πέριξ» της TV100, το μηχάνημα αυτό ανήκει στην Π.Ε. Πέλλας και πιο συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και είναι ακινητοποιημένο, παροπλισμένο και παρατημένο εδώ και χρόνια στην Πάρνηθα. Το γεγονός αυτό ο δήμαρχος, όπως δήλωσε, το πληροφορήθηκε μαζί με τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, κατά την διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής τους στην Αθήνα και πιο ειδικά στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ).
Εκεί, ένας ανώτερος υπάλληλος τους είπε ότι το εν λόγω εκχιονιστικό μηχάνημα που ανήκει στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν βρίσκεται παρατημένο στην… Πάρνηθα, διότι δεν υπάρχουν τα τιμολόγια του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διατεθεί και να μεταφερθεί στην Πέλλα, όπου ανήκει.
Η αν. αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά

Η αναπληρώτρια αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά, η ρωτήθηκε από τοπικά ΜΜΕ είπε: «Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτε για το θέμα αλλά θα το διερευνήσω και θα σας ενημερώσω σχετικά.  Χαρακτήρισε «πολύ ακραίο το γεγονός αυτό, ζήτησε αμέσως να διερευνηθεί όλη η αλήθεια σχετικά με τις αποκαλύψεις του Δημάρχου Αλμωπίας και να ενημερωθεί από τους συνεργάτες της στην Π.Ε. Πέλλας.
Ο Γιάννης Σηφάκης:  Λάθος κατάλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Από το γραφείο του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη εστάλη απάντηση: «Να μας συγχωρήσει ο δήμαρχος, είμαστε σίγουροι ότι από τον φόρτο εργασίας του, δεν θυμάται αρκετά καλά το συγκεκριμένο θέμα» και συνεχίζει η απάντηση ως εξής
«Στη συνάντηση του βουλευτή μαζί με το Δήμαρχο με τον αρμόδιο για τα χιονοδρομικά Διευθυντή της ΕΤΑΔ ο διευθυντής ενημέρωσε ότι επιδιώκει ένα εκχιονιστικό μηχάνημα που ανήκει στον Παρνασσό να το μεταφέρει στο Καϊμακτσαλάν και να προσπαθήσει να αδειοδοτηθεί για να μπορέσει να βοηθήσει στον εκχιονισμό. Μάλιστα το μηχάνημα, εφόσον αδειοδοτηθεί θα βοηθήσει στον εκχιονισμό του δρόμου της Κερασιάς. Σε όποια περίπτωση υπήρξε συνεννόηση να διαθέσει η ΕΤΑΔ ένα εκχιονιστικό και ο Δήμος ένα ακόμη εκχιονιστικό και αλάτι για τον συνεχή εκχιονισμό του δρόμου από Κερασιά».

1 σχόλιο:

(3)