Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεάν διανομή χυμών σε 20.000 μαθητές από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



 



 – Την πρωτοβουλία χαιρέτισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά



Στη δωρεάν διανομή συσκευασμένων χυμών που προήλθαν από την επεξεργασία αποσυρόμενων φρούτων και οπωροκηπευτικών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 921/2016 προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η διανομή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργείται μέσω των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Για την πρωτοβουλία αυτή ενημερώθηκε ενδελεχώς η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά από την υπεύθυνη του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α. Ελένη Καραντώνη. Η κ. Αηδονά παραβρέθηκε στο χώρο όπου αποθηκεύονται τα προϊόντα παραδίδοντας ένα δείγμα από αυτά, συμβολικά, στους εκπροσώπους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Σε δήλωσή της, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας αναφέρει: «Είναι σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους συμπολίτες μας να πραγματοποιούμε δράσεις που ενισχύουν τον κοινωνικό ιστό της τοπικής κοινωνίας. Η δωρεάν διανομή χυμών στους μαθητές όλων των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποτελεί μια επιπλέον βοήθεια στον δικό τους καθημερινό αγώνα αλλά και των οικογενειών τους. Αξιοποιούμε τα διαθέσιμα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)