Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Μικτές: Στο 89΄πήραν τη νίκη οι Νέοι, έχασαν οι Παίδες







ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 2-1

Σκόρερ: Χατζηαλεξιάδης (27'), Ρίζος (47'), Μπαλαμήτρας (70')
Αν και η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πέλλας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 0-1, στο δεύτερο ημίχρονο από δύο στημένες φάσεις και ισάριθμα λάθη της άμυνας ηττήθηκε με σκορ 2-1. Όπως είπαμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και πέτυχαν την εντός έδρας νίκη τους.
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τοξής, Κεχαγιόγλου, Φαντίδης, Αναργυρίδης (40΄Γεροντίδης αναγκαστική αλλαγή), Χατζηπααγιωτίδης, Πολυχρνόπουλος, Ζαρμπής (55' Πανταζίδης), Πουτκάρης (71' Βακιρτζής), Ξανθός, Σγούρος, Χατζηαλεξιάδης (67΄Πιτσάρης)


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 3-4
Σκόρερ: Παπαδόπουλος Κυριάκος (28'), Τσιάκαλος (57', 77', 89'), Κουκουναράς (65', 86'), Ιωαννίδης (75' πεν)
Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας με σκορ 3-4. το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Τσιάκαλος ένα λεπτό πριν λήξει ο αγώνας.
Η Νέοι μας αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με σκορ 0-2, ισοφαρίστηκαν (2-2). Ακολούθως ξαναπροηγήθηκαν για να ξαναισοφαριστούν (3-3) και τελικά να πάρουν νίκη και τους τριες υπερπολύτιμους βαθμούς στο 89'

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τομπουλίδης, Δεβετζής, Γιουβάνογλου, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Θεοδωρούδης, Πασσαλής, Παπαχρήστου (81΄Κατηριάδης), Τσιάκαλος, Δημόπουλος (73' Παπαγεωργίου), Παρούτογλου, Στεφανίδης (86' Αθανασίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)