Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή την επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιαννιτσών και Περιφέρειας «Ο Άγιος Στυλιανός» σχετικά με την διαμαρτυρία τους για την επικείμενη μείωση του ποσοστού των προσλήψεων πολυτέκνων στην Δημόσια Διοίκηση, καθώς και για άλλα προβλήματα που τους απασχολούν.
Συγκεκριμένα, με την επιστολή του ο Σύλλογος διαμαρτύρεται για την πρόθεση της Κυβέρνησης να μειώσει το ποσοστό των προσλήψεων πολυτέκνων αυτών από το 20% σε 15% στη Δημόσια Διοίκηση, ενώ παράλληλα τονίζονται και άλλα μεγάλα  προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών, όπως : η κατάργηση των ελεύθερων μετεγγραφών των σπουδαζόντων τέκνων τους, το ελάχιστο ισχύον αφορολόγητο ποσό, η μη απαλλαγή τους από τον φόρο πρώτης κατοικίας και η επιβολή φόρου πολυτελείας στα μεγάλου κυβισμού Ι.Χ. αυτοκίνητα τους, που πολλοί εξ ανάγκης έχουν.               
Για τον λόγο αυτό ζητείται από τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς να στηρίξουν και να προστατεύσουν την πολύτεκνη οικογένεια, ως συνταγματικά κατοχυρωμένη υποχρέωση των πολιτειακών θεσμών και να επιλύσουν τα προβλήματα τους αναγνωρίζοντας ότι υπήρξαν από τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά μην μιλάτε, ξύπνησε ο Καρασμάνης μετά από λήθαργο είκοσι χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)