Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Γυρίστε το χρόνο πίσω - Αισθανθείτε πιο όμορφοι και υγιείς Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική: Τεχνική Plexr




Επιμέλεια Κειμένου:
Μαρία Νούση – Μαλλιαρού , Χειρούργος Οφθαλμίατρος
Πιστοποιημένη Ειδικά Εκπαιδευμένη Ιατρός Εφαρμογής Plexr
Μέλος της Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής


    Με την ηλικία, το δέρμα των βλεφάρων παρουσιάζει χαλάρωση και κρεμάει. Τα μάτια παρουσιάζονται μισόκλειστα ή με σακούλες και το βλέμμα κουρασμένο ή γερασμένο. Παρά το πρόβλημα, πολλοί φοβούνται την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής, από φόβο για την επέμβαση ή το αποτέλεσμα. Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, όπως εξάλλου φαίνεται και από το όνομα της, δεν χρησιμοποιεί νυστέρι ή λέιζερ για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αλλά ούτε ράμματα, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται όλοι οι κίνδυνοι και οι επιπλοκές της επέμβασης. Η συσκευή Plexr κάνει χρήση της τέταρτης κατάστασης της ύλης, που είναι γνωστή ως πλάσμα. Είναι η μόνη συσκευή φυσικού και μόνιμου γεμίσματος με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες, με σταθερό και μόνιμο αποτέλεσμα. Το Plexr είναι μια επαναστατική μέθοδος που αναίμακτα και ανώδυνα αφαιρεί (εξαχνώνει) επιφανειακές στιβάδες δέρματος. Αποτελεί την πιο προηγμένη, με επεμβατική μέθοδο βλεφαροπλαστικής και θεραπείας ατελειών του προσώπου. Τo Plexr εξαλείφει ρυτίδες, ουλές, χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου, “σακούλες” κάτω από τα μάτια και άλλες δερματικές βλάβες. Χαρίζει στο πρόσωπο νεανική και υγιή όψη.
   Η διαδικασία εφαρμόζεται σε πτυχές βλεφάρων και περιφθαλμικές ρυτίδες, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόβλημα. Ο ασθενής, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορεί να δει άμεσα το αποτέλεσμα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 10 λεπτά και τα σημαδάκια, που είναι μεγέθους λιγότερο από ένα χιλιοστό, θα εξαφανιστούν σε 3 με 7 μέρες στη χειρότερη περίπτωση. Μέχρι να εξαφανιστούν τα σημαδάκια καλύπτονται με ένα απλό make up. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητες του την ίδια μέρα, ακόμα και μετά την εφαρμογή, και δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή, ούτε ιδιαίτερες και αυστηρές προφυλάξεις. Η μέθοδος αυτή είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό και εκτός από την περιοχή των βλεφάρων, έχει και άλλες εφαρμογές, όπως:

  • Σε χαλάρωση και “σακούλες” γύρω από τα μάτια
  • Σε ανύψωση φρυδιών, μεσόφρυο
  • Σε αντιμετώπιση χαλαζίου
  • Σε αφαίρεση δερματικών μορφωμάτων βλεφάρων
  • Σε εξάλειψη ξανθελασμάτων
  • Σε εξάλειψη ουλών & δερμικών κηλίδων
  • Σε αφαίρεση σπίλων (ελιών)
  • Σε αφαίρεση αιμαγγειωμάτων
  • Αφαίρεση ρυτίδων προσώπου (μεσόφρυο, “πόδι χήνας”, περιστοματικές ρυτίδες καπνιστού)

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ, και μάλιστα στην άνεση του ΙΑΤΡΕΙΟΥ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Αρχιερέως Νικοδήμου 5, Έδεσσα 4ος Όροφος
Τηλ. 23810 29892 / Κιν. 6944708172


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)