Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία ο χορός του ΑΡΗ Λουτρακίου





Από αριστερά: Αστέριος Αντωνίου, Στάθης Τσαβδαρίδης, Χ. Γεωργίου, Γ. Χατζηγιαννίδης, Γιάννης Κοσμάς. Δεξιά Χρήστος Δόλδης,Δ. Μπίνος, Γ. Γαλάνης,Π. Σαμάνδης΄, Γ. Κοσμάς




Παρουσία φίλων της ομάδας αλλά και ανθρώπων του ποδοσφαίρου , έγινε τη Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ο χορός του ΑΡΗ Λουτρακίου στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ στο Λουτράκι.
Οι πολυπληθείς φίλοι της ομάδας αλλά και της γνήσιας παραδοσιακής μακεδονικής μουσικής και τραγουδιου΄απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά.
Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου , ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος, και η βουλευτής Θ. Τζάκρη , οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ιδεώδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στις προσπάθειες που γίνονται για να σταθεί όρθιο. Παραβρέθηκαν ακόμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,Γιάννης Σηφάκης  , ο περιφερειακός σύμβουλος   και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης , το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας Στάθης Τσαβδαρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πασόης , οι Αντιδήμαρχοι Χ. Γεωργίου, και Γ. Χατζηγιαννίδης ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης , η δημοτική σύμβουλος Δ. Καλδερεμτζή , ο πρόεδρος του Αλμωπού  και πρώην πρόεδρος του ΑΡΗ Λουτρακίου Κώστας Γάτσος.
Ο ιερέας του χωριού π. . Σολωμών Ελπασίδης ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές , υγεία και στην ομάδα καλή πορεία και οικογενειακό πνεύμα .
Υπήρχε λαχειοφόρος  αγορά με πολλά δώρα , ενώ υπήρχε και Σ ΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ μια τηλεόραση 42΄προσφορά της Electronet ΠΑΖΑΡΤΖΙΔΗΣ. Το τυχερό λαχνό τράβηξε ο ίδιος ο Κώστας Παζαρτζίδης.

Η Διοίκηση του ΑΡΗ Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά  όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στον χορό ,αλλά και όσους με τον τρόπο τους στηρίζουν την ομάδα. Εύχεται σε όλους υγεία και καλύτερες μέρες. 

ΟΡΧΧΗΣΤΡΑ   ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ  ΗΧΟΣ 

8 σχόλια:

  1. Mια θεση σας χωριζει με το Σσμαντη δημσρχε,σε λιγο σας βλεπω αγγαλια.
    Αρκει αυτο να ειναι για το καλο της Αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΣΣΑ ΠΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 27 Δεκεμβρίου 2016 - 10:58 μ.μ. ΠΗΡΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙς ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
    Π,Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλλοι λέτε ότι ταπάζει, άλλοι τον λέτε φτωχομπινέ. ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ αν τάρπαξε θάταν φτωχομπινές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που λένε οτι ο Πέτρος είναι κολοτούμπας... ουσιαστικά εννοούν οτι δεν τους βολεύουν σήμερα αυτά που γράφει. Αλα καρτ λοιπον η κριτική τους. Την ίδια στιγμή οι ίδιοι τους σκοτώνουν και τη μάνα τους για 50 ευρώ. Αυτοί που ξέρουν , γνωρίζουν. Πέτρο γραψ' τους στ' αρχ...ια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΥ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου γλέντι και χαρά να σου ο Δήμος ρε παιδιά όπου λύπη και δουλεία δεν των βλέπεις πουθενά ..

      Διαγραφή

(3)