Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Το κοινωνικό πρόγραμμα της κυβέρνησης ανέλυσε η Θεανώ Φωτίου στη Πέλλα








Εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ, το οποίο αφορά
ανθρώπους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας έκανε, ), η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Τόσο στην Έδεσσα , που ήταν ο πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας της , όπου είχε πολύωρες συζητήσεις με φορείς και πολίτες, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους και να ενημερωθούν για όσα ζητήματα τους απασχολούν, όσο και στην Αριδαία. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που ανοίγει την 1η Φεβρουαρίου αλλά δεν κλείνει ποτέ και από όπου μπορούν να ωφεληθούν περισσότεροι από 700.000 συμπολίτες μας. Συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με δομές από Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), εργαζόμενους και απολυμένους, τρίτεκνους και άλλους φορείς, με τους οποίους συνομίλησε για πολλές ώρες.

Το απόγευμα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  βρέθηκε στην Αριδαία με πολύ μεγάλη καθυστέρηση .Συνντήθηκε με φορείς και εργαζομένους στην Αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου . Την συνόδευε ο  βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Σηφάκης.

Την Κυριακή  η αναπληρώτρια υπουργός επισκέπτεται  τα Γιαννιτσά όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)