Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

 








Σύσκεψη με εκπροσώπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση για  την εύρυθμη συνεργασία σε σχέση με τις δραστηριότητες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας ο οποίος προσφέρει σημαντικές διοργανώσεις και διακρίσεις στην περιοχή .
Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα της εύρυθμης λειτουργίας των γηπέδων που φιλοξενούν τον Όμιλο Αντισφαίρισης, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προθυμοποιούνται ως Όμιλος να καλύπτουν κάποια από τα λειτουργικά έξοδα όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός.
 Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας που θα στεγαστεί στην πρώην «κλειστή αγορά», η οποία έχει ήδη αλλάξει χρήση με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αποτελέσει χώρο αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων .Ταυτόχρονα θα φιλοξενεί τα γειτονικά σχολεία για τα μαθήματα της γυμναστικής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Κώστας Ζαχαριάδης.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, όπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία και ο Πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς τόνισε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)