Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Μονόδρομος η οργάνωση των αγροτών


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  Η ΕΝΩΣΗ 





 « Οργάνωση Παραγωγών Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας Η ΕΝΩΣΗ – Υλοποίηση Επιχειρησιακού Προγράμματος 2016-2018 », ήταν το θέμα της συνάντησης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της οργάνωσης. Διοίκηση , αλλά και πολλά μέλη άκουσαν με προσοχή την ανάλυση που έγινε από Νίκο Τράγγαλο. Τέθηκαν αρκετά ερωτήματα αλλά και προβληματισμοί.
Αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα που δίνονται μέσα από τις ομάδες παραγωγών . Οι αγρότες έδειξαν να κατανοούν πλήρως ότι μόνο μέσα από μια σωστή οργάνωση μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερο μέλλον . Τέθηκαν απορίες και προβληματισμοί για την στάση της πολιτείας που δεν πράττει τα δέοντα κυρίως στους «πάγκους», όπως στις οργανώσεις.
Ο Πρόεδρος του ΑΦΟΣ Παντελής Μπαρμπέρης εμφανίστηκε αισίοδοξος , παρά τις δυσκολίες  που  υπάρχουν , ότι η πορεία της Ένωσης είναι ανοδική και εγγύηση για τον αγρότη. Κάλεσε τους αγρότες να δείχνουν εμπιστοσύνη κι να μην ακούν τις διάφορες ανυπόστατες φήμες , που στόχο έχουν να την πλήξουν για να προωθήσουν άλλα συμφέροντα.
Ο ΑΦΟΣ Αλμωπίας απέδειξε ότι οργανώνεται και αξιοποιεί πλέον τα διάφορα προγράμματα. Εξασφαλίζει δε τις καλύτερες τιμές  και όλα τα κιλα΄.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)