Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ







Εργασίες ηλεκτροφωτισμού θα υλοποιηθούν στη βόρεια παραποτάμια έκταση της Τ.Κ. Φούστανης, με σκοπό την φωταγώγηση του συγκεκριμένου χώρου.



Οι εργασίες που θα γίνουν θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση 8 ιστών ηλεκτροφωτισμού ύψους 3 μέτρων με φωτιστικά σώματα οροφής από αλουμίνιο με ηλεκτρονικό λαμπτήρα - LED (Ε27 - 30W) και 8 προβολείς με LED (50W). Όλες οι ανωτέρω εργασίες και κατασκευές θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια και τις υποδείξεις του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.



Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν σαν κύριο σκοπό την βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της περιοχής καθώς και την ασφάλεια στους πεζούς κατά τις μετακινήσεις τους.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.995,45 ευρώ (με το Φ.Π.Α.).


3 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΨΗΛΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.
    Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΚΑΛΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ" ΔΕΝ ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ, ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ; ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
    ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΣΤΗΚΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΨΗΛΟΥΣ ΜΕΤΑΛΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΛΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11995,45/8= 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΕΤΡΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΜΦΙΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ 104 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ 8 ΣΤΥΛΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)