Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Κατάφερε το ακατόρθωτο η διοίκηση Μπίνου:



 

Ματαίωσε το καρναβάλι της Αριδαίας






Παρά τις εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες  οι μάσκες για την δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας έπεσαν . Η ματαίωση του φετινού  καρναβαλιού δείχνει ολοφάνερα ότι αποτελεί μια οικτρή μειοψηφία  στην  κοινωνία της Αλμωπίας.
Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και αλλοίμονο για τον τόπο.  Το μόνο που  έπρεπε να κάνει   για  το καρναβάλι,ήταν να συντονίσει  την διοργάνωση του , αφού οικονομικά δεν επιβαρύνεται καθώς δεν βάζει ούτε ένα ευρώ.
Ούτε και αυτό το κατάφερε όμως , γιατί με την πολιτική της και την αλαζονεία της κατάφερε να γίνει «ξένο σώμα» για τον απλό κόσμο ,αλλά και τους οργανωμένους φορείς, οι οποίοι  τους γύρισαν όπως ήταν πολύ φυσικό , την πλάτη.
Το πιο περίεργο είναι ότι δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την ματαίωση του καρναβαλιού. Σε αντίθεση με την συνήθη λαλίστατη τακτική της.
Δεν ξέρω αν η απαξίωση  φωτογραφίζεται κατά την προσφιλή «παιδική» συνήθεια του δημάρχου, σίγουρα όμως αποτυπώνεται στη συνείδηση των δημοτών .
Τάσος Θεοδωρίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

17 σχόλια:

  1. Καί αυτή ήταν η αρχή μόνο.μηναν μόνοι τους εγκλωβισμένοι στην εσωστρέφεια τους και στήν μισαλλοδοξία τούς. Με λίγα λόγια τελιωσαν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στις φωτογραφήσεις τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΣΟ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΣΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε μορη λουλου αυτο με τους φραφικους πους λες καταντησε αηδια. Αλλο τιποτα δε ξερειε να πεις

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δε σε πηδηξε καποιος απο αυτους που λες αποτυχημενους μωρη κουνηστρα

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ?ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλε Τασούλη πολιτικέ αναλυτή. Οι αναλύσεις σου είναι επιπέδου Μπάμπη Κουρτίδη. "Επειδή δεν κάνουν καρναβάλι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου". Έχεις αναρωτηθεί Τασούλη μου , άραγε εσείς γιατί χάσατε; Τόσα και τόσα καρναβάλια κάνατε. Πόσο εύκολοι αντίπαλοι είστε για τον Μπίνο καϋμένε; Αν νομίζεις ότι Δήμαρχος βγαίνει ο καλύτερος καρναβαλιστής!!! Αλήθεια τον παπά της ενορίας σου εκει στην Άψαλο τον ρώτησες τι λέει για το καρναβάλι; Α! ναι...ξέχασα...δε σε νοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:08 π.μ.? Άξιε εκπρόσωπε του μέγιστου Μπινάκου (όπως Μεγάλε Τασούλη)το καρναβάλι ανεβλήθη επειδή οι συντονιστές δηλαδή ο δήμαρχος και οι περί αυτού έπρεπε να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν. Τώρα αυτά που εσύ επικαλείσαι είναι στα πλαίσια της γνωστής τακτικής

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου το καρναβάλι ακυρώθηκε Γιατί υπήρχαν 3 Μόνο δηλωμένες συμμετοχές (1 από Δημοτικο 1 από γυμνάσιο και η υπερκαρναβαλικη) και καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται ετσι βέβαια το σφάλμα το έχει ο Δήμος διότι 15 μέρες πριν την παρέλαση θυμήθηκε να καλέσει συνέλευση οπότε το αποτέλεσμα ήταν στάνταρντ.
      Κρίμα παντως γιατί όσο χάλια και να ήταν η παρέλαση παντα είχε χιλιάδες θεατές.
      Κρίμα και πάλι κρίμα 10 Χρόνια να χαθούν επιδη ένας το θέλησε.

      Διαγραφή
  7. Κάπου εδώ ο μπινος χάνει το παιχνίδι !!Στο τέλος θα μένει μόνο με τους ναιναιδες καρεκλοκενταυρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα καρναβαλη είμαστε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλύτερα να μη γίνει. Ο Δεσπότης το ζήτησε. Κάτι θα ξέρει ο γέροντας με τη σοφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να θυμηθούμε ότι ο Ζέρζης το ξεκίνησε από το πουθενά και τώρα πάλι από το πουθενά το ξαφανισε ο Κοινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγα ρε τασουλη τι μας λες το ακατορθωτοοοοο.... σιγα ρε παιδι το σοβαρο γεγονος της χρονιας βρηκες να θιξεις πας καλα βρε παιδι μου αντε κουνα την κεφαλα σου και ξεκολα με τις βλακειες που ασχολεισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)