Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γύρισε την πλάτη στη διαβούλευση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, ο κόσμος





Ελάχιστη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη 1η διαβούλευση  της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.
  Ο κόσμος  πλέον δείχνει ότι θεωρεί μάταιη κάθε συμμετοχή , αφού η δημοτική αρχή  έχει προαποφασίσει τις κινήσεις της . Την θεωρεί αναξιόπιστη   και παίρνει αποστάσεις , για να μην της δώσει άλλοθι  στην ματαιόδοξη πορεία της. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά επρόκειτο για μια κακόγουστη και κακοστημένη παράσταση. Ο Δήμαρχος  μετά τον χαιρετισμό του , το αυτολιβάνισμα και τα αυτοσυγχαρητήρια , σε όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα έπαιζε με το… κινητό του.
Η τοπική κοινωνία μετά το πρώτο χαστούκι που έδωσε στη δημοτική αρχή με την άρνησή της να συμπράξει  στο καρναβάλι που  ματαιώθηκε, με την απουσία του από την διαβούλευση, έστειλε το μήνυμα στην δημοτική αρχή ότι ή αλλάζει ή βουλιάζει μαζί με την ΔΕΥΑ.
 Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ αντί να δώσει τον λόγο έγκαιρα στον κόσμο ,αγόρευσε πάνω από μιάμιση , με αποτέλεσμα και μετά την εισήγηση για αυξήσεις ο κόσμος να φύγει (δεν ήταν πάνω από είκοσι άτομα) ΄ Έμειναν μόνο υπάλληλοι της ΔΕΥΑ και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Στη διαβούλευση έπεσε και ο μύθος των ανείσπρακτων, αφού το 85% του κόσμου πληρώνει. Συνεπώς η κακή οικονομική κατάσταση της  ΔΕΥΑ δεν οφείλεται μόνο στους….  Κακοπληρωτές που διαρκώς επικαλείται η διοίκηση .  Εύστοχα ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος , δημοτικός σύμβουλος, ως προϊστάμενος  και  της ΔΕΗ , χαρακτήρισε την εισπρακτικότητα σημαντική και υψηλή.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή διοίκηση δεν έδωσε κανένα στοιχείο  για την δική της οικονομική διαχείριση. Δηλαδή πόσα χρήματα εισέπραξε και πόσα ξόδεψε και που.

ΟΜΗΡΙΑ  ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ
Με πονηρό  και επιστημονικό τρόπο, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ διεμήνυσε  προς τις παλαιότερες διοικήσεις για τις τυχόν ευθύνες τους. Τόνισε με έμφαση ότι  η σημερινή πλειοψηφία του Δήμου , δεν πρόκειται να γίνει λαϊκό δικαστήριο. Όμως από τους ελέγχους  που κάνουν αρμόδιοι κρατικοί υπάλληλοι , αν προκύψουν , θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη  για τα περαιτέρω. Ασφαλώς ο πρόεδρος της  ΔΕΥΑ , συνειδητά ή από ασχετοσύνη έδωσε την εντύπωση ότι υποτιμά την απλή νοημοσύνη. Λες  και υπάρχουν δημοτικές αρχές ή διοικήσεις επιχειρήσεων που  απαγγέλουν κατηγορίες και  δικάζουν. Όλα αυτά τα επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη. Προκαταβολικά έστειλε το μήνυμα στους ανησυχούντες, απολογούμενος παράλληλα , ότι ως διοίκηση είναι υποχρεωμένοι να δώσουν όλα τα χαρτιά σε αυτούς που θα κάνουν τους ελέγχους.  

4 σχόλια:

  1. Αρχισες; κυριε Σαμανδη γιατι βαλατε φωτογραφια πριν την εναρξη και καθως μαζευοταν ακομα ο κοσμος; ημουν εκει και αυτα που μας δειχνετε ειναι στις 6 η ωρα. Βαλτε και στις 7 η 8 η ωρα
    Μονοπλευρη "δημοσιογραφια" ο Θεος να την κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΖΑΔΩΡΟΣ. ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΝΕ ΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΜΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 11:31 είδα φωτογραφίες του aridaia news τα ίδια άτομα ακριβως.Μηπως και εκεί η δημοσιογραφία είναι μονοπλευρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμενη φωτογραφια τραβηχτηκε καθως ακομα ερχοταν κοσμος ημουν εκει ο κυριος Σαμανδης δεν σηκωθηκε μετα να τραβηξει αλλη
      Το aridaianews καθως και το ialmopia εχουν απο ολη την διαρκεια καθως και βιντεο το δευτερο site που ανεφερα

      Διαγραφή

(3)