Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Δ. Μπίνος :Αντί να μαζέψει τον συνδυασμό του ψάχνει στηρίγματα στον συνδυασμό του Πασόη






ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ




Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται πλέον ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Την Κυριακή που μας έρχεται γίνονται οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου  και μελών στις διάφορες επιτροπές του Δήμου.
Τα κουκιά , μαζί με τον « μεταγραφέντα»  δεν φτάνουν και ο κίνδυνος να πάθει πατατράκ είναι κάτι παραπάνω από ορατός.  Αντί όμως , έστω και την ύστατη στιγμή  να σκύψει στο πρόβλημα, και να δώσει ρεαλιστικές λύσεις, μέσα από τον συνδυασμό  του, επιχειρεί να μαζέψει «κουκιά» από τον συνδυασμό του Δ. Πασόη. Ήδη  φέρεται μαζί με συμβούλους   να ετοιμάζουν  βολιδοσκοπήσεις ( αν δεν έχουν γίνει κιόλας) σε δύο συμβούλους του , που θεωρούν ότι με διάφορα τερτίπια μπορούν να τους επηρεάσουν .
Στο μεταξύ η προσπάθεια που επιχείρησαν να περάσουν στη κοινή γνώμη ότι οι τέσσερις  διαφωνούντες (φανερά, γιατί υπάρχουν και άλλοι)


τα κάνουν όλα για να πάρουν θέσεις, πέφτει στο κενό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι προκειμένου ο δήμαρχος να απαγκιστρωθεί  από «αυλοκόλακες» και περίεργους συμβούλους  που έχουν εκτροχιάσει, όπως πιστεύουν  την παράταξη από τις προγραμματικές της  θέσεις. 




Μένουν ελάχιστες πλέον μέρες για να αποφασίσει ο Δήμαρχος , αν θα συνεχίσει με αυτούς που τον «υπνωτίζουν» πολιτικά  ή με αυτούς που προσπαθούν να τον ξυπνήσουν , και από την αρχή  όλοι μαζί να συνεχίσουν χωρίς αποκλεισμούς , αλλά με ομαδική συνεργασία.  

2 σχόλια:

  1. DEN SE PIANEI KANENA FARMAKO OUTE KAN FARMAKO ELEFANTA AN KAI PROSBALO AYTO TO KALOKAGATHO ZOO ESY OUTE GIA ZOO DEN KANIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Σαμάντη ένα και μόνον φάρμακο τον πιάνει και αυτο είναι:
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.
    Αν μπορείς να του το προσφέρεις θα είσαι ο καλύτερος γιατρός του.
    Να είσαι καλα κύριε. .. και πρόσεχε οσα λες, δεν είσαι καθολου ευγενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)