Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Παίζουν με τα νεύρα του κόσμου


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. 

. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ;




ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι τίποτα δεν συγκινεί τους υπεύθυνους , τόσο της εταιρίας που κατασκευάζει το αποχετευτικό της Αριδαίας όσο και του Δήμου Αλμωπίας . Έτσι και ενώ ο καιρός έχει αρχίσει να γίνεται χειμωνιάτικος , η διακοπή νερού στην Αριδαία συνεχίζεται  για άλλες τρεις ώρες , σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ. Το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ δέχεται από το πρωί αμέτρητα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Εκτός από νερό , πολλά σπίτια αντιμετωπίζουν προβλήματα με την θέρμανση , καθώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα καλοριφέρ.


Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι  η διακοπή νερού θα συνεχιστεί για ακόμα τρεις (3)  ώρες λόγω νέας βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΛΜΩΠΙΑΣ


4 σχόλια:

  1. Διακοπές νερού, λάσπες, σκόνη, χαντάκια (όχι λακούβες) στους δρόμους, διακοπές ρεύματος, γεμάτοι κάδοι που ξεχειλίζουν, κοπρόσκυλα παντού.
    Τόση βελτίωση της καθημερινότητάς μου ως πολίτης πώς να την αντέξω; Δεν αντέχεται τόση βελτίωση.
    Μην ακούω για υπομονή και κατανόηση και άλλες παπαριές. Ούτε άλλη υπομονή κάνω ούτε άλλη κατανόηση δείχνω. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6.11΄ ακόμη να έρθει το νερό! Μη χαλάσει κανένα πιεστικό θα σας πάρει ο διάολος. Γαμώ την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε όμως αντιδήμαρχο,προεδρο,αντιπρόεδρο,υπερπροεδρο,υπεύθυνο,υπεραντιδημαρχο, τον ανηψηο τον 5σε 1 υπετκαθαριστικο με υπέρ ιδιότητες και ένσημα καραδαπιτη σε κάτσε καλά σχολή...
    Τεράστιες περγαμηνές...φατε χόρτο πρόβατα

    Και ο άλλος τον λιβανιζει.....οπου βρεθεί καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)