Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Το «όραμα» του Άδωνη: Μισθοί με 500 ευρώ και απολύσεις (video όλη η συνέντευξη στον ΑΝΤ1)

Δουλειές με χαμηλούς μισθούς για όλους τους άνεργους της χώρας είναι το «όραμα» του Άδωνη Γεωργιάδη και το «τυράκι» που προσέφερε σήμερα προσπαθώντας να κερδίσει ψηφοφόρους για την Ν.Δ.



Βέβαια, τα 500 ευρώ, σύμφωνα με τον Άδωνη, στη συνέχεια θα αυξηθούν με «μαγικό» τρόπο όταν η Ν.Δ. βρίσκεται στην εξουσία της χώρα.

«Όταν ο Κ. Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός, σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ελληνική οικονομία θα γυρίσει με μεγάλη ταχύτητα. Ο κυριότερος λόγος να ψηφίσουν οι έλληνες Κυριάκο Μητσοτάκη είναι για να βρουν δουλειά…», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.

Πως θα γίνει αυτό; Με απολύσεις στο Δημόσιο , αφού όπως τόνισε «στον δημόσιο τομέα χάνονται τα λεφτά».


«Ο άνεργος που παίρνει 0 θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση με τα 500 ευρώ» μόνο που δεν θα είναι για όλους αφού δεν γίνεται να προσληφθούν αμέσως όπως αναγκάστηκε να παραδεχθεί ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι οι μισθοί θα είναι «αρχικά χαμηλοί στα 500, αλλά μετά θα μεγαλώσουν».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς γίνεται σε ένα χρόνο μέσα η Ν.Δ. να βρει δουλειά σε 1,5 εκ. ανέργους απάντησε «όχι σε όλους».

Ακόμη, απαντώντας στην κριτική ότι οι θέσεις της ΝΔ για ιδιωτικοποίησεις στον τομέα της ενέργειας ταυτίζονται με εκέινες του Σόιμπλε και του ΔΝΤ, είπε, πως είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ψηφίσει «τη μικρή ΔΕΗ» και ξεκαθάρισε ότι «είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και της ελεύθερης αγοράς, όχι υπέρ του Σόιμπλε και του ΔΝΤ». Εξέφρασε, δε, την αγωνία του για τη βιώσιμοτητα της ΔΕΗ.

O Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ακόμη, πως το κόμμα «δεν θα αμφισβητήσει μονομερώς την οποιαδήποτε συμφωνία».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να ζητήσουν οι δανειστές την «υπογραφή» της αντιπολίτευσης στην όποια συμφωνία επιτευχθεί για τη δεύτερη αξιολόγηση, ο βουλευτής τόνισε πως η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία, σημειώνοντας ότι έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Εκτίμησε, τέλος ότι, «αν ο Α.Τσίπρας είχε πραγματοποιήσει τις ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες υπέγραψε, όπως το Ελληνικό, τώρα δεν θα αναγκαζόταν να κόψει συντάξεις».

Σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων στηλίτευσε την απουσία ενημέρωσης και εκτίμησε ότι «προφανώς δεν υπάρχει συμφωνία διαφορετικά, θα είχε ανακοινωθεί η επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα».

Πηγή: altsantiri.gr

2 σχόλια:

  1. Malaka.trekste gidia na toys psifisete autoi pou me to pasok katestrepsan tin ellada mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι το πασοκ που τωρα πηγε στον συριζα και πηρε αφεση αμαρτιων

    εξυπνακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)