Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Έυαθλος Πολυκάστρου - «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» - 58-68 (Παιδικό πρωτάθλημα)

Δεύτερη σερί νίκη για την παιδική ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς νίκησε εκτός έδρας, την ομάδα του Έυαθλου Πολυκάστρου με 58-68. Η ομάδα της Έδεσσας παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14-1, κατάφερε σταδιακά να παίξει καλύτερη άμυνα και με τους Δουλκερίδη, Σταυρόπουλο και Καϊλίδη, να βρίσκει τρόπο να φτάνει στο αντίπαλο καλάθι. Το τέλος του
1ου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Πολυκάστρου να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με ένα καλάθι (33-31).
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό. Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» συνέχιζε να παίζει καλή άμυνα τόσο κάτω από το καλάθι  με τον Τεντζέρη, όσο και με τους Γάτσο και Παπαδόπουλο, που πίεζαν τον Παυλίδη που ήταν ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Πολυκάστρου μπροστά στο σκορ με 51-49.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκει στην ομάδα της Έδεσσας που αφού κατάφερε να ελέγξει τα αμυντικά ριμπάουν, μπόρεσε με επιθέσεις από την γραμμή των 3 πόντων ( πέτυχε τέσσερα τρίποντα στο 4ο δεκάλεπτο ), να περάσει μπροστά στο σκορ και να φτάσει σε μια σημαντική νίκη, κυρίως για το γόητρο της ομάδας.
Σημαντική νίκη γοήτρου για την παιδική ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» καθώς αποδίδει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Σημαντική και συνεισφορά του κόουτς της ομάδας Γιώργου Τσολάκη, που βλέπει την ομάδα του να αρχίζει να κάνει πράξη στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που «διδάσκει» στις προπονήσεις.
Διαιτητής: Καψίδης
Δεκάλεπτα: 23-7, 33-31 (ημιχ.), 51-49, 58-68(τελικό)
«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Τσολάκης): Δουλκερίδης 25(4), Καιλίδης 12(2), Σταυρόπουλος 20(2), Τεντζέρης Μ. Τεντζέρης Δ. 2, Καφετζής, Γάτσος 1, Παπαδόπουλος 6(2), Βάτσης 2

Ευαθλος Πολυκάστρου ( Παπαδόπουλος) : Γουγουλάκης 2, Γκιώσης 6, Ζωισούδης 11(1), Κατιρτζόγλου, Μήτσης 2, Παυλίδης 25(1), Χαλβατζής, Καρύδας, Μηνοβγίδης 2, Τσερνικούδης 2, Γιαμπατζίδης 8(1), Καρανικόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)