Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ.....



 ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!!!

Γράφει ο Xρήστος Κ. Μακρίδης
Εκπαιδευτικός-Καθηγητής Μ.Ε.
Πολιτικός Επιστήμων-Τεχ.Γεωπόνος-Παιδαγωγός




"Από τις χιονισμένες κορυφές της Ίδης, κάπου εκεί από το άντρον του Διός, ένα καλοκαιριάτικο πρωί, αποσπασμένος όπως βράχος από βράχο, κατέβηκε από την άγρια, την άσπιλη, ελληνική φύση, από τις βαθύτατες πηγές του ελληνικού μύθου και της ελληνικής ιστορίας, ένας έφηβος, με τη χάρη του ζαρκαδιού, κατέβηκε προς τις ερειπωμένες κατοικίες των ανθρώπων και τις ταπεινωμένες τότε ψυχές των, με μια μοναδική, αμείλικτη, εσωτερική εντολή: να τις αναπλάσει τις ψυχές για πολλοστή φορά μέσα στους μακρυούς αιώνες της ιστορίας των..."
Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ: Για τον Ελευθέριο ΒΕΝΙΖΕΛΟ......!!!
Σε κάθε περίπτωση τολμώ να πω και να υποστηρίξω ότι, η χώρα σήμερα έχει ανάγκη από πολιτικούς ηγέτες με ισχυρή προσωπικότητα και εθνική ακτινοβολία, που παρά τις ανθρώπινες αδυναμίες τους θα λειτουργούν ως παράδειγμα πολιτικής σκέψης, πολιτικής δράσης και πολιτικού θάρρους!!! Πολιτικούς που δε θα παρασύρονται από τους ανέμους του συρμού, ούτε θα κιοτεύουν στις εκάστοτε προκλήσεις και τους αντίστοιχους εκβιασμούς της καθημερινότητας!!! Πολιτικούς που θα πορεύονται με οδηγό την πίστη τους στην Δημοκρατία, στον κοινοβουλευτισμό και στην ιδέα του Έθνους!!! Πολιτικούς που θα υπακούουν στα ιδεολογικοπολιτικά προτάγματα της σύνολης συνείδησης τους και με σημαία την ιστορία, μέχρι τέλους, θα συνεχίζουν με αξιοπρέπεια και άτρομο χέρι, να δείχνουν προς την αλήθεια, το πολιτικά ορθό, το δίκαιο, τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπο....

Xρήστος Κ. Μακρίδης
Εκπαιδευτικός-Καθηγητής Μ.Ε.
Πολιτικός Επιστήμων-Τεχ.Γεωπόνος-Παιδαγωγός

1 σχόλιο:

  1. Αν περιμενεις απ το "δημακρατικο τοξο" ,-όπως όλα τα λαμογια αυτοαποκαλούνται ,να ξεπεταχτεί ο ηγέτης εκεινος που θα εχει οοοολα τα παραπανω προσοντα !!!Καλα κρασια ..ζητω που καηκαμε...ουτε στον αιωνα τον απαντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)