Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Την Δευτέρα ξανανοίγει το Κολυμβητήριο της Έδεσσας

Οι εργασίες ανακαίνισης του Κολυμβητηρίου Έδεσσας έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Η κολυμβητική δεξαμενή για τα παιδιά είναι ουσιαστικά καινούρια, αφού πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στις σωληνώσεις και άλλαξαν όλα τα πλακίδια, επιτυγχάνοντας την υγιεινή και ασφάλεια των αθλούμενων παιδιών, αλλά και την αισθητική αναμόρφωση του χώρου.Επίσης, πραγματοποιήθηκαν αλλαγές και βελτιώσεις στο χώρο των ντους και τοποθετήθηκε σύστημα ηλιακών συλλεκτών για την εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμη έγιναν αλλαγές στα παλιά πάνελ για την ενεργειακή αναβάθμιση και την αισθητική βελτίωση του χώρου και σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκαν πολλές παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα του Κολυμβητηρίου.  


Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ανοίγει στις 3 Απριλίου 2017 και περιμένει το κοινό, με προγράμματα:

- Ελεύθερης Κολύμβησης, Άθλησης & Ψυχαγωγίας

- Μαθήματα Εκμάθησης για παιδιά
- Μαθήματα Εκμάθησης για Ενήλικες
- Μαθήματα & Προπονήσεις Αθλητών με εξειδικευμένους προπονητές

- Τουρνουά Πόλο- Εκδηλώσεις στο νερό


2 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΙΝΟ ΑΛΑΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ?ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΝΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΕΙΔΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε για άθληση; ποιά άθληση; αφού οι κολυμβητικοί σύλλογοι δεν έχουν δικαίωμα χρήσης του κολυμβητηρίου. Και το γαμώτο είναι ότι αυτοί οι (αποκλεισμένοι) σύλλογοι για να έχουν δικαίωμα να κάνουν άθληση κολύμβησης πλήρωσαν 1.000 ευρώ στην Κολυμβητικη Ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21