Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Τελευταίο τεστ της Θ. Τζάκρη η επίσκεψη του Ν. Παπά για την παραμονή της στο ΣΥΡΙΖΑ







Η γενική απαξίωση της Θ. Τζάκρη από την βάση , αλλά και την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, την έχει φέρει σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της  σε αναζήτηση νέας κομματικής στέγης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τη Μεγάλη Πέμπτη , πέρασε σχεδόν απαρατήρητη στην Αριδαία , όπου κάποτε έκανε «παρέλαση» . Ελάχιστοι ήταν αυτοί που την χαιρέτισαν. Οι πληροφορίες την φέρουν να αναζητά επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, ή μεταπήδηση στη Νέα Δημοκρατία,  όπου όμως υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για το ψηφοδέλτιο.
Έτσι στηρίζει τις όποιες ελπίδες της για κάποια ανάκαμψη στον υπουργό  Ψηφιακής Πολιτικής –Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης  Νίκο Παπά.
Αρχικά επιχειρεί να «καπελώσει» την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ , επιστρατεύοντας τον μηχανισμό της και ότι της έχει απομείνει από οπαδούς, ώστε να υπάρχει κόσμος στην ομιλία του υπουργού τη Πέμπτη στα Γιαννιτσά. Με πρόσχημα την ένταξη του Αρχαγγέλου  σε πρόγραμμα ευρυζωνικών υποδομών απομακρυσμένων περιοχών για γρήγορο Ίντερνετ ,αλλά και την ύπαρξη φανατικών οπαδών της εκεί , επιχειρεί  μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξει ότι έχει ακόμα «ρεύμα» .
Να δείξει παράλληλα ότι η γενική κατακραυγή που υπάρχει πλέον σε βάρος της γιατί λειτουργεί μόνο για τον εαυτό της  και ελάχιστους παρατρεχάμενους ,δεν ευσταθούν .
Στο μεταξύ υπάρχει προβληματισμός στην κομματική οργάνωση , η   ευνοϊκή μεταχείριση  που τυγχάνει , καθώς το γραφείο της στελεχώνεται  με  περίσσιο προσωπικό , που δεν έχουν άλλοι βουλευτές. Το αποτέλεσμα είναι  να υπάρχει η εντύπωση  ότι εξυπηρετούνται προκλητικά μόνο οι σκληροί φίλοι της .
Το πρόβλημα , όμως υπάρχει στη βάση του  ΣΥΡΙΖΑ ,που πλέον θεωρεί ότι η ανοχή  που δείχνει  το κόμμα στην  εκ  μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή, ενισχύει την αλαζονεία  της Θ. Τζάκρη  και την προκλητική συμπεριφορά της απέναντί τους.


3 σχόλια:

  1. Πέτρο ούτε ο Σηφάκης δεν θα τα έγραφε τόσο καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ακολουθήσει τον Βενιζέλο, μην σκάτε. Αφού έχει αποδείξει ότι δεν έχει ούτε ιερό , ούτε αξίες. Μόνο την πάρτη της κοιτάει. Εδω έφαγε τον Πασχαλίδη, τι λέτε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)