
Η κίνηση των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν προγραμματισμένη και σύμφωνα με τους ίδιους σκοπός του ήταν να βοηθήσουν στους διακανονισμούς με την ΔΕΗ όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους εκπροσώπους του κινήματος και τη διευθύντρια του καταστήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε με τη διευθύντρια της ΔΕΗ στο τηλέφωνο για να επιτραπεί στην ίδια και μέλη του κινήματος να καταθέσουν έγγραφα-απάντηση στα εξώδικα που αποστέλλει η επιχείρηση.
Πηγή: altsantiri.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com