Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Κανονικά ο τελικός Κυπέλλου

Κανονικά αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αύριο, Σάββατο 6 Μαΐου, μετά την αναβολή που αποφασίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπήρξε συμφωνία μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, της Αστυνομίας και της ΓΓΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση, ενώ γίνεται η αρίθμηση των θέσεων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία πως η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα ξημερώματα και εν γνώσει του αρχηγού της Αστυνομίας τυπώνονται αυτοκόλλητα: Ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο αυτοκόλλητο που θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου και ένα τρίτο που θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει.
Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα «χτυπηθούν» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου. Τα συγκεκριμένα «μηχανάκια» τα έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η οριστική απόφαση για τέλεση του αγώνα αναμένεται να παρθεί στη σύσκεψη που λαμβάνει χώρα το μεσημέρι (13:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην οποία θα συμμετέχουν η ΕΠΟ, η Αστυνομία, η ΓΓΑ, καθώς κι οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων.
Εκφράζεται αισιοδοξία, πάντως πως η αρίθμηση των καθισμάτων θα έχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και εφόσον τηρηθούν όσα ανέλαβαν οι διοργανωτές ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του τελικού.
Εξάλλου, ο υφυπουργός ενημέρωσε δια ζώσης το πρωί της Παρασκευής (5/5) τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα όσα προέκυψαν. Όμως, ο ίδιος δεν θα ταξιδέψει στο Βόλο για τον τελικό, καθώς είναι έντονα ενοχλημένος με τους χειρισμούς της ΕΠΟ.
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)