Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από τον βιασμό της φοιτήτριας – Στον εισαγγελέα ο δράστης

Ο 52χρονος κρατούσε επί μία ημέρα όμηρο την κοπέλα, την κακοποιούσε σεξουαλικά και τη βασάνιζε
Ο δράστης είχε παγιδεύσει με κάμερες τον χώρο του σπιτιού
Ο 52χρονος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 90% ως 95% τυφλός
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο τα βασανιστήρια να μεταδίδονταν ζωντανά μέσω κάμερας
Ο δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει για την αποτρόπαια πράξη του
Ο δράστης σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας είχε “παγιδεύσει” με κάμερες τον χώρο του σπιτιού. Όταν η κοπέλα μπήκε στο διαμέρισμα φαίνεται ότι κατάφερε να την ακινητοποιήσει ναρκώνοντάς την.

O 52χρονος δράστης








Στη συνέχεια την έδεσε σε μια πολυθρόνα και τη βίασε κάνοντας χρήση σεξουαλικών ομοιωμάτων. Οι αστυνομικοί φέρεται ότι βρήκαν στο χώρο αρκετά τέτοια βοηθήματα και ομοιώματα.
Ο 52χρονος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 90% ως 95% τυφλός, καθώς και υπέρβαρος.
Το χρονικό της υπόθεσης
Η κοπέλα βρέθηκε γυμνή, δεμένη και φιμωμένη σε δωμάτιο, πιθανότατα, με μια κάμερα στερεωμένη στο κεφάλι της, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου.
Η 22χρονη κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.
Η νεαρή φοιτήτρια κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κατοικεί στο Ζωγράφου.
Το σπίτι των βασανιστηρίων

Ακόμη, δεν είναι σίγουρο το πώς βρέθηκε η 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του 52χρονου, με δύο εκδοχές να είναι οι επικρατέστερες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης-Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση πέντε ατόμων με αναπηρία. Ανάμεσα τους ήταν και ο 52χρονος που έμελλε να γίνει ο βασανιστής της.
Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, η κοπέλα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 52χρονου για να μαζέψει χρήματα. Η δεύτερη εκδοχή θέλει την κοπέλα να βρήκε την εν λόγω εργασία μέσω από αγγελία, όπου ο άνδρας, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας
Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.
Οι γονείς της, οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου και δήλωσαν την εξαφάνιση.
Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.
Αρχικά ο βιαστής αρνήθηκε τον έλεγχο των αστυνομικών και υποστήριξε ότι η κοπέλα τον είχε επισκεφθεί και είχε φύγει.
Ωστόσο, σε δεύτερη φάση οι αστυνομικοί άκουσαν από την πόρτα που έκλεισε ο δράστης, γυναικεία φωνή να ζητά βοήθεια.
Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.
Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.
Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Στον εισαγγελέα ο 52χρονος – Φέρεται να μολόγησε την πράξη του
Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
O ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε το κορίτσι.
Οι αποκαλύψεις της ιδιοκτήτριας του σπιτιού-κολαστήριου
Η ιδιοκτήτρια περιέγραψε όσα είδε και βίωσε τη στιγμή της εφόδου της αστυνομίας.
«Εμείς πάθαμε μεγάλο σοκ» ανέφερε φανερώς ταραγμένη η κ. Καρμάτη εξηγώντας ότι έγιναν μάρτυρες της εφόδου της αστυνομίας στο διαμέρισμα τη στιγμή μάλιστα που έσπαγαν με βαριοπούλα την είσοδο του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με την κ. Καρμάτη  ο 52χρονος νοικιάζει το διαμέρισμα από τα τέλη του 2014 και όπως τονίζει κάθε μήνα κατέβαλε τα ενοίκια από το παράθυρο και με την πόρτα κλειστή.
Ερευνάται το ενδεχόμενο της ζωντανής μετάδοσης των βασανιστηρίων της κοπέλας
Ερευνάται το ενδεχόμενο η κακοποίηση της 22χρονης να μεταδιδόταν ζωντανά μέσω διαδικτύου με κάμερα στο κεφάλι του θύματος, καθώς αυτό φαίνεται να κατήγγειλε η νεαρή στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ η 22χρονη είχε ακινητοποιηθεί από τον 52χρονο με αιθέρα.
Σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του δράστη ζει ο πατέρας του. Ο 53χρονος έμενε μόνος του στη γκαρσονιέρα με μοναδική παρέα ένα μικρό σκυλάκι.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.
Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.
Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)