Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας: Η σέντρα στο… αστυνομικό τμήμα!


Η αναμέτρηση Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας δεν ξεκίνησε ποτέ και οι δυο ομάδες έδωσαν ραντεβού στο Αστυνομικό Μέγαρο Καλαμαριάς.


Στις 17:00 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει ο αγώνας Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά οι θεατές είδαν έκπληκτοι τις δυο ομάδες να μετακομίζουν στο Αστυνομικό Μέγαρο Καλαμαριάς, όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε ο τεχνικός του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης με ανθρώπους του ΑΟ Καρδίας κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Οι τόνοι σταδιακά ανέβαιναν και σε κάποια φάση η κατάσταση ξέφυγε, καθώς ακολούθησε ένταση και ξύλο με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μεταφερθούν στο αστυνομικό μέγαρο όπου και υπέβαλλαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Κατά την άφιξη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδος, άνθρωποι του Απόλλωνα ρώτησαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών της αποστολής ποιος είναι αυτός που στον πρώτο γύρο δήλωνε ότι θα γαμ... την γυναίκα και την κόρη του προπονητή του Απόλλωνα.

Η μικρή αλλά πάντα λεκτική επίθεση ήταν η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αφορμή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καρδίας να πάνε στα αποδυτήρια και να δηλώσουν ότι δεν θέλουν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, υπό τον φόβο του... μπούλινγκ όπως ισχυρίστηκαν!


Την ώρα που ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς και η αποστολή του ΑΟ Καρδίας ετοιμάζονταν να επιστρέψει στη βάση της, ο διαιτητής του συνδέσμου Καβάλας, Δημήτρης Ψωμόπουλος έκλεινε το φύλλο αγώνος γράφοντας σχετικά:

«Δεν παρουσιάστηκε ο ΑΟ Καρδίας στον αγωνιστικό χώρο για αυτό και δεν διεξήχθη η αναμέτρηση». Με αυτήν την αναφορά πάντως «καίει» τους φιλοξενούμενους και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα χειριστεί ο ΑΟ Καρδίας την υπόθεση. Κατά την αποχώρηση του κατήγγειλε τον τεχνικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς για φραστική επίθεση σε παίκτη της ομάδας του.


Φυσικά η σέντρα του αγώνα δεν έγινε και τον λόγο έχει πια η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)