Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ




Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας
Αυτοκινητιστών Συγκοινωνιών Υπεραστικών στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας, παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών Νικόλαου Μαυραγάνη και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.
Η ΠΟΑΥΣ επέλεξε για την ετήσια Γενική Συνέλευση του κλάδου να πραγματοποιήσει στο συνεδριακό κέντρο ξενοδοχείου στο Λουτράκι.
Στη Γενική Συνέλευση του κλάδου έγινε εκτενής αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έγινε ανάλυση για τους τρόπους αντιμετώπισης τους.
Μετά το ήμισυ της εκδήλωσης ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες σύμφωνα με το καταστατικό και πραγματοποιήθηκε απολογισμός και τοποθέτηση από τους μετόχους για τα τρέχοντα ζητήματα.
 
Ο Υφυπ. στην ομιλία του εκτός από τον καθιερωμένο  χαιρετισμό αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος. Εστίασε κυρίως στην προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για την αποπληρωμή απειλουμένων από την πολιτεία, στην ολοκλήρωση συνολικής αντιμετώπισης των οφειλών των ιδιοκτητών με νέα ρύθμιση και τη στόχευση στην αντικατάσταση των κινητήρων για τη χρήση φυσικού αερίου ή υγραερίου από τα οχήματα .





Παρόντες στην εκδήλωση  μεταξύ άλλων ήταν και ο Ιερέας του Λουτρακίου Πατέρας Σολομών που εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ που οι Βουλευτές Γιάννης Σηφάκης και Γιώργος Καρασμάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Διευθυντής των Λουτρών. Χρήστος Δήμτσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρακίου Γιάννης Μποτσφάρης κ.α.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)