Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Χωρίς νερό η Κωνσταντία για δεύτερη μέρα.


Ταλαιπωρία χωρίς ουσιαστικό λόγο για τους κατοίκους της Κωνσταντίας
που είναι  για δεύτερη μέρα χωρίς πόσιμο νερό. Αντί η βλάβη που προκλήθηκε σε γεώτρηση, η οποία μπορούσε να αποκατασταθεί άμεσα ,σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές.επιλέχτηκε ράσκοπα και άστοχα  να προχωρήσουν σε επισκευή, που σύντομα θα διαπιστώσουν ότι δεν χρειάζεται.
Προσωρινά για να λύσουν το πρόβλημα σκέφτονται να ρίξουν στο δίκτυο , νερό από άλλη γεώτρηση , το οποίο όμως έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλο για πόση.

3 σχόλια:

  1. Λάθος πληροφορία ? Θα ρήξουν νερό στό δίκτυο από άλλες πηγές ,είναι όμως όπως πιστέυω κατάλληλο .Η σχετική όμως ηλεκτρολογική βλάβη του ηλεκτρολογικού πίνακα είναι βλάβη από υπέρ αξιόπιστη πηγή , βλάβη μισής ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γινατε ολοι ειδημονες? και κυριως εσεις κυριε Σαμανδη?ειμαι κατοικος κωνσταντιας και ξερω οτι νερο δεν ειχαμε το σαββατο και την κυριακη ειχαμε κανονικοτατα.εκτος και αν δεν ξερουμε εμεις που μενουμε εκει και ξερετε ολοι οι υπολοποιοσο για την βλαβη μισης ωρας να σας γραψουμε στα ιεκ για ηλεκτρολογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα εκει στη κωσταντια εχετε τον καθηγητη για τετοιες δουλειεσ[πασχαλιδη γιωργο]και μηνατε 2μερες χωρισ νερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλλον δεν πατε καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)