Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Με τι μας ψεκάζει ο «ψεκασμένος» δήμαρχος Αλμωπίας



Γράφει ο ΑΝ.Α.Π.














Κ.διευθυντά
Είπα να μη ασχοληθώ το καλοκαίρι σχολιάζοντας την επικαιρότητα .
Η  βλακεία , η ανοησία και ο φασισμός  όμως ,φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό σε αυτό τον τόπο.

Με  ηγέτη-ενορχηστρωτή  της βλακείας και της λάσπης  τον ίδιο τον δήμαρχο Αλμωπίας  .επιδίδονται  τώρα   σε έναν πόλεμο κατά του βουλευτή Γιάννη  Σηφάκη για το θέμα ίδρυσης πρότυπου οικισμού ΡΟΜΑ στην Αριδαία.
Αυτή η οργανωμένη φασιστική μειοψηφία , που κάθε άλλο για τον τόπο νοιάζεται , αλλά για τα προσωπικά  της οικονομικά συμφέρονται , μας θεωρεί όλους  ηλίθιους. Ανθρώπους χωρίς νου και νόηση.  
Αφού πρώτα συμφώνησε   ο δήμαρχος Αλμωπίας με την πρόταση της κ. Φωτίου ,που του μετέφερε ο Γ. Σηφάκης , μόλις τον καπέλωσε  ο Αντιδήμαρχος Γ. Τσιμτσιρίδης ,αναγκάστηκε να  κάνει μεταβολή και να επιδοθεί σε έναν αγώνα λάσπης άνευ προηγουμένου.
Ο πρώην Αντιδήμαρχός του  και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού  της ΝΟΔΕ Γιάννης Κετικίδης , επιστράτευσε την  κομματική οργάνωση να βγάλει ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον Γιάννη Σηφάκη  ως υποκινητή της ίδρυσης οικισμού ΡΟΜΑ στην Αριδαία .
Ο κ. Κετικίδης ως υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού δεν πήρε καμία δημόσια θέση  για την λάσπη και τα υπονοούμενα για οικονομικές  ατασθαλίες. που αφήνει  ο δήμαρχος  καθημερινά για επιφανή στελέχη της Νέας δημοκρατίας της περιοχής που  εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο του κ Μπίνου   αλλά αποστασιοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό . Συμφωνεί η ΝΟΔΕ με την λάσπη του δημάρχου   και θεωρεί και αυτή αληθή τα υποννοούμενα;
Τι λέει ο κ. Κετικίδης για αυτούς;
Θα πάρει δημόσια σχέση ,ή είναι υποχείριο» του κ. Μπίνου;

Ο κ. Κετικίδης δεν πήρε καμία θέση , ως υπεύθυνος  της ΝΟΔΕ για τις καταγγελίες -κατηγορίες του κ. Μπίνου στο δημοτικό συμβούλιο, για παρανομίες , παρατυπίες  και κακοδιοίκηση που ζημίωσαν τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου με εκατομμύρια , ευρώ, τα οποία επιβαρύνουν σήμερα τον διάδοχο Δήμο Αλμωπίας.
Την τύχη του δήμου τότε είχαν επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , που καταδικάστηκαν και που σε βάρος  τους εκκρεμούν σωρεία υποθέσεων που βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης .
Κουβέντα όμως  από τον κ. Κετικίδη υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Ο.Δ.Ε. Πέλλας . Προφανώς συμφωνεί με τον κ. Μπίνο  
Σπεύδη αυτόβουλα(;) , να στηρίξει τον Δήμαρχο  στις ανοησίες του για τους ΡΟΜΑ.
Άλλωστε είναι γνωστό ακόμα και στις πέτρες , ότι αν  δεν θέλει ο Δήμος να γίνει ο συγκεκριμένος οικισμός , δεν μπορεί να τον επιβάλλει κανένας Σηφάκης
Ο  Γ. Σηφάκης δήλωσε , αφού ο Δήμος δε το θέλει , θα μεταφέρει στην υπουργό την νέα θέση. Τι πιο ξεκάθαρο; Τι πιο κατανοητό;
Γιατί λοιπόν τόσες  αδικαιολόγητες  επιθέσεις ;
Τι φοβάται ο μόνιμος κίνδυνος για την Αλμωπία δήμαρχος, που δεν είναι σε θέση να εκτελέσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές ούτε  ένα έργο από αυτά που του κληρονόμησαν οι προκάτοχοι του, και χάνει ο Δήμος  το ένα έργο μετά το άλλο λόγω βλακείας.
Σεβαστές οι μωροφιλοδοξίες του Δημάρχου, που ανακάλυψε στα  55   του χρόνια γυμναστήρια και άλλες  απολαύσεις και ηδονές. Είναι δικαίωμά του.

Να σταματήσει όμως να μας θεωρεί τόσο βλάκες . Αυτό είναι δικαίωμά μας 

Συγνώμη και καλό καλοκαίρι
ΑΝ.Α.Π

4 σχόλια:

  1. Αυτό θεωρείται ολοκληρωμένη ανακοίνωση. Της ΝΟΔΕ είχε κάποιες ελλείψεις και μερικά φούμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μια σωστή τοποθέτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τους ρομά, εδώ ακούγεται ότι έχουμε εξελίξεις . Λέγεται ότι ο Δήμαρχος τιμώρησε τον κολλητό του γιατί οι φωτογραφίες με τον Προεδρο της Δημοκρατίας βγήκαν χάλια .Και ήθελε τόσο πολύ να είναι καλές .Μπήκαν βλέπεις , ως συνήθως στοο facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι τσιμτσιριδης οποια πετρα και αν σηκωσεις αυτον θα βρεις απο κατω///////

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)