Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

«Βούλιαξε» από κόσμο το Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών





στην τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών


Η ιστορική Ακαδημία αποτελεί πρώτη επιλογή όλων για το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», στα Γιαννιτσά, η τελετή λήξης της 22ης αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2016-17.
Ενθουσιασμός, χαρά, αλλά και συγκίνηση ήταν και φέτος τα κυρίαρχα συναισθήματα της λαμπρής εκδήλωσης, στην οποία φέτος η συμμετοχή των πολιτών, γονέων, συγγενών και παιδιών από το δήμο Πέλλας, δεν είχε προηγούμενο!
Η αγωνιστική αυλαία για την Giannitsa Basketball Academy «έπεσε» και φέτος με μια γιορτή προς τιμήν των αθλητών, των γονιών και των προπονητών τους, που πήρε τη μορφή μιας υπέροχης αθλητικής πανδαισίας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς, συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.
Στην τρίωρη εκδήλωση τα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ, προσφέροντας… μοναδικές στιγμές και θέαμα (!) σε όσους παραβρέθηκαν στην τελετή, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους καταχειροκρότησαν.

Η πρώτη επιλογή
Η ιστορική Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών απέδειξε όπως και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά πολύ περισσότερο φέτος, ότι επάξια αποτελεί την πρώτη επιλογή για το άθλημα του μπάσκετ, των παιδιών και των γονιών τους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, εκτός από τον αγώνα μεταξύ των παιδιών και τους γονείς τους, συμπεριελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια νοκ άουτ.
Όλους τους αγώνες διαιτήτευσε με επιτυχία ο Θεόφιλος Χανός, ενώ την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος του Happy Radio, Σοφία Μυλωνά.
Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Βαφειάδης Αντώνης (2000), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων και 1Ος νικητής στον διαγωνισμό του διαγωνιστικού παιχνιδιού νοκ άουτ.
Πέτσος Δημήτρης (2006), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Σιαματάς Γρηγόρης (2006), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων
Προκοπίδης Θεόδωρος (2007), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Μελετιάδης Σοφοκλής (2009), 2ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών.
Παπαβέντσης Νίκος, (2004) 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων.
Πάζος Θεόδωρος (2005), 2ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων.
Αποστολίδης Παύλος (2005), 2ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων.

Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν ως έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα WILSON, μπλούζες με σήματα του ΝΒΑ, ενώ όλα τα παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν αναμνηστικά μετάλλια, αναμνηστικό T-SHIRT και διπλώματα συμμετοχής.

Δηλώσεις
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιάννης Κασιμίδης, με δήλωσή του μετά το τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στο σύλλογο, οι οποίοι, όπως είπε «και φέτος ήταν συνεχώς δίπλα μας ολόκληρη τη χρονιά, ενώ στην τελετή λήξης έδωσαν το δυναμικό παρόν τους και γέμισαν με την παρουσία τους ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα» και πρόσθεσε: «Για την συλλογική αυτή προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και τους συνεργάτες μου προπονητές Κώστα Χατζηαντωνίου, Μπάμπη Χαριτίδη, Νίκο Κοτλέα και Δημήτρη Κυριαζή, που και φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα η προσπάθειά τους να στεφθεί με επιτυχία.
Η Ακαδημία μας, όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει συνεχώς και εμπράκτως ότι είναι η πρώτη επιλογή για γονείς και παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ».

Ο έφορος της Ακαδημίας Παύλος Πέιος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε «όλους τους χορηγούς, οι οποίοι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην Ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου, καθώς πρόσφεραν την έμπρακτη βοήθειά τους σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα». Επίσης ευχαρίστησε όλους τους γονείς και συγγενείς των αθλητών που, όπως τόνισε, «είναι παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις και δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το αθλητικό μας έργο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ραντεβού στη νέα αγωνιστική περίοδο».
Οι Χορηγοί
Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», ευχαριστεί δημόσια και θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την ευγενική και πολύτιμη βοήθειά τους, που συνέβαλε ουσιαστικά στην ομαλή λειτουργία του τμήματος BASKETBALL:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CROSSOVER, Φ.Μ.Ε. «ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ», ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», Φ.Ξ.Γ. «ΔΙΑΔΡΑΣΗ» της κ.  ΤΑΙΓΑΝΙΔΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «Σάμπου», Γυμναστήριο  PERFECT του Στ. ΜΑΥΡΕΝΗ, «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» του Αντ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Καφέ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ» του Δημ.  ΠΟΥΛΚΑ,  την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ζ-PLAST» του κ. Κωνσταντίνου ΖΑΡΑΓΟΥΛΙΔΗ, την  ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΙΔ. ΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» των κ.κ. ΔΟΥΒΑΤΖΗ – ΠΕΝΟΓΛΟΥ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΟΜΕΙΝ» του κ. Αλέξανδρου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, το κατάστημα FLIKAS STORE του κ. ΦΛΙΚΑ ΑΡΓΥΡΗ  τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ του κ. Θεόφιλου ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)