Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ







Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου που αφορούσε στη συντήρηση και επισκευή της στέγης του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου. .

Έτσι λύνεται ένα ζήτημα το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια η σχολική κοινότητα, καθώς δημιουργούνταν συνεχώς προβλήματα υγρασίας μιας και η στέγη ήταν σε άσχημη κατάσταση κυρίως λόγω παλαιότητας.
Συγκεκριμένα, η μελέτη περιελάμβανε την καθαίρεση των επικεραμώσεων, στη στεγάνωση της ξύλινης στέγης με ειδική μεμβράνη, το σανίδωμά της με μισόταβλες, την επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου και άλλες εργασίες συντήρησης και επισκευής που στοχεύσουν στην αντιμετώπιση της υγρασίας και την πλήρη αποκατάσταση της στεγανότητας και της ασφάλειας του κτιρίου.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 55.988,37 ευρώ (με το ΦΠΑ) από την ΣΑΤΑ Σχολικών.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Δώσαμε λύση σε ένα ακόμα πρόβλημα που χρόνιζε και δημιουργούσε σοβαρά ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Η Δημοτική μας Αρχή βρίσκεται δίπλα στις σχολικές κοινότητες με όσα μέσα διαθέτει, πάντα σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους

2 σχόλια:

  1. 55.988,37 ευρώ (με το ΦΠΑ).Ρε θα μας τρελανετε,ειναι δυνατον αυτα τα λεφτα για 100τμ σκεπη.Νιωθω μαλακας που δεν ζητησα απο την πεθερα μου 80.000 για να γιταξω τα κεραμιδια στο σπιτι της(80 τμ).Αντε καλημερα προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο το κεντρικο κτιριο του γυμνασιου? το υπολοιπο ? και 55.000 ευρω αναρωτιεμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)